2777
2789
عنوان

خانومای شاغل متاهل

51 بازدید | 6 پست

بچها شماهم اینجورین من هفت صبح میرم سرکار تا 3وقتی میام خسته احتیاج ب خواب استراحت دارم همسرم مرتب سر صدا میکنه چرا میخوابی همش خوابی عصر هم بیدارشم ناهار فردا تغذیه پسرم درست کنم شام شب درست کنم و تمیز کنم خونه رو 10شده که دیگه باید خوابید همسرم سرزش میکنه چرا این قدر میخوابی برای من وقت نمیزاری امروز جمعه است واقعا دوست دارم خودم کتابی بخونن استراحت کنم همین اول صبح جنگ شد میگه حالم بد میشه سمتت میام نمیدونم چرا درک نمیکنه واقعا احتیاج به تنهایی دارم یا پسرم یا همسرم باید خدمتگذار باشی واسشون

درآمد همسرتون کفاف زندگی رو به تنهایی میده؟ 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقریبا نه ولی من علاقه شدیدی به شغلم دارم (معلمی) و باید درامد من باشه برای قسط ها

اگر امکانش باشع نمی‌تونید ساعت کاری رو کمتر کنید؟ 

یکبار خیلی مودبانه و جدی بهشون بگید من اگرم نخوام کار کنم وضعیت مالی دچار مشکل میشع

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

2805

خواسته شما کاملا منطقی هستا

من مجردم ، اما شاغلم پنجشنبه جمعه ها که خونم که به خانواده میگم من هیچ جا نمیام می‌خوام کارای شخصی عقب افتادمو انجام بدم 

آدم دوست داره برا خودش به کاراش برسه 

اما شما وقتی متاهلی نمیتونی از همسر و بچه کم بذاری بی توجهی کنی همش خسته باشی 

چون مرد هم خسته میشه 

میگه خب کار نکن وقتی همش خسته ای

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

سلام تازه کار کردن رو شروع کردی ؟اگر بله طبیعیه خوابیدن وگرنه باید عادت کنی به کارت منم وقتی کارم رو تازه شروع میکردم میرسیدم خونه میخوابیدم ولی خدا رو شکر اونموقع من مجرد بودم 

اگر حقوقت رو وارد زندگی می کنی توی کارهای خونه از شوهرت هم کمک بگیر تنهایی انجام نده 

از بچه و شوهرت نزن ممکنه سردی بیاره و زندگیت به هم بخوره زن و شوهر باید به هم وقت داشته داشته باشن حتی اگر شوهرت هم تا دیر وقت کار میکرد تو گلایه میکردی که به ما اهمیت نمیده 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪