2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

اول بگو علت افسردگیت چیه؟

ارزش داره؟

همه توزندگی مشکلات دارن ناامزد نشو حل میشن 

آهنگ شاد گوش بده یابرو بیرون خیلی موثره

تو یه کلاسی هم شرکت کن مشغولت میکنه و یادت میره ترجیحا ورزشی

ازاین سن اینطوری هستی؟منم همسن شمابودم همین بودم فقط موقعی که بادوستام بودم حالم خوب بود الانم رفت وامد نکنم بدترمیشم ..

سعی کن حداقل بادوستات رفت وامد کنی حالت خوب میشه میتونی باهاشون استخر و کافه و...بری 

اول بگو علت افسردگیت چیه؟ارزش داره؟همه توزندگی مشکلات دارن ناامزد نشو حل میشن آهنگ شاد گوش بده یابرو ...

از سه سال پیش بخاطر رفتارای مامانم و شرایط من ادمی بودم که هروز بیرون بودم حتی ددهفته یبارم بزور بیرون میرم نمیتونم برا خودم وقت بزارم خانواادم همش مانعم میشن  

از سه سال پیش بخاطر رفتارای مامانم و شرایط من ادمی بودم که هروز بیرون بودم حتی ددهفته یبارم بزور بیر ...

حالا شاید باور نکنی ولی خیلی از خونوادهای ایرانی به بچهاشون آسیب میزنن خودتو قوی کن و اهمیت نده میدونم سخته ولی خودم میفهمم چی میگی

زندگیشون کردم ولی الان که دارم فک میکنم از سر ناآگاهی بهم آسیب رسوندن و من بخشیدمشون 

ببخششون میدونم سخته ولی رها کن فراموششون کن نه بخاطر اونا بخاطر خودت و بدون مهمترین جیزی که داری همین سلامتی روانته 

الان توی برهه خیلی مهمی ازندگیتی اگه همینجوری بگذرونیش نمیتونی درست رو بخونی 

تمرکز کن رودرست گلم حتی میتونی شهر دور بری من همین کارو کردم