بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی همسر پارتنر شریک زندگی اکس و و و با شما دعوا و بحث میکنن سر چیز های الکی مطمئن باشید خیالشون از یه جای دیگه راحته و یکی دیگه جاتو پر کرده،تجربه کردم که میگم
یه مهریه بزار اجرا بدون این که کسی خبر دار شه بعدشم بفرستش خونه باباش😉
[QUOTE=361443356]نمیدونم چکارکنم اون یکی تاپیکم ک ساعت2:51بوده هم بخون[/QUسکوت کن چند مدت.هیچی نگو .بیخیال همه چیز شو.این مدل آدما میخان فقط بهشون اعتماد کنی و آدم حسابشون کنی.تو دعوا هم سکوت کنی
[QUOTE=361443356]نمیدونم چکارکنم اون یکی تاپیکم ک ساعت2:51بوده هم بخون[/QUسکوت کن چند مدت.هیچی نگو . ...
ی مدت سکوت کن.باید هردوتون فکر کنید ب کارای اشتباه تون.توهم اشتباه داشتی.من خوذم میدونمدهیشکی نمیتونه رفتارمنو تحمل کنه و هیشکی هم نمیتونه رفتار اونو تحمل کنه
نه.اتفاقا بهترین ویژگیش همینه.فقط این حالت حرف زدنش ک میگه میخام بخابم تهمت زدی و بدون اینکه فک کنه حرفاش چقدر میتونه قلب منو بشکنه هرچی دلش میخاد بی فکر میگه