2777
2789
شوهر این بنده خدا معلومه خیلی اینارو درگیر مسائل مالی کرده مرد باید یه حداقل رو فراهم کنه نتونست زن ...

خب عزیزم میتونی الان چند درصد جامعه به زیر خط فقر رسیدن به آمار رسمی که خود دولت میگه نگاه کن با این حساب باید حداقل۶۰ درصد مردم زندگیشون از هم بپاشه تازه هر سال هم این آمار بالاتر میره تا چند سال پیش آدمای بیکار فقیر محسوب میشدن الان دیگه خیلی از شاغلان هم فقیر به حساب میان چون درامدشون با هزینه های زندگی بالا نرفته 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

اسی یه کار دیگه هم میتونی بکنی یه مدت برید خونه مادرشوهرت و پولتونو بزارید بانک بعد روش وام بگیرید می‌دونم خیلی سخته ولی سختیش موقته و میگذره اما کلیه ات رو نفروش که تا آخر عمر درگیر مریضی و مشکل میشی

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب عزیزم میتونی الان چند درصد جامعه به زیر خط فقر رسیدن به آمار رسمی که خود دولت میگه نگاه کن با این ...

من میگم این خانکم یا کلا بالاخونه رو داده اجاره یا واقعا به ته خط رسیده ک داره به کلیه فکر میکنه وگرنه که اره ماام زیر خطیم صبر وتحمل وقناعتتت

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اسی یه کار دیگه هم میتونی بکنی یه مدت برید خونه مادرشوهرت و پولتونو بزارید بانک بعد روش وام بگیرید م ...

مادر شوهرم فوت کرده بعدشم 3 سال شهرستان خونه دادن بهمون از طرف شرکت خودمون عرضه نداشتیم جمع کنیم دقیقه آخر که شوهرم داشت 200 ملیون وام می‌گرفت پامو کردم تو یه کفش که اینجا دیگه نمیتونم بمونم مشهد بودیم آب و هواش سرد و خشک و بود سرفه های شدید داشتم ای کاش مونده بودم شد حسرت

2805
خب عزیزم میتونی الان چند درصد جامعه به زیر خط فقر رسیدن به آمار رسمی که خود دولت میگه نگاه کن با این ...

منم همسرم شرایط مالیش خوبه تا تونست پول و طلا تو زیر دستم ریخت من عرضه نداشتم جمع کنم ول خرجی هامون بیچارمون کرد

من میگم این خانکم یا کلا بالاخونه رو داده اجاره یا واقعا به ته خط رسیده ک داره به کلیه فکر میکنه وگر ...

ما ول خرجیم العان شرایط ما اینه همسرم وضعیت مالی بسیار خوبی داره ولی چون پول پیش نداریم اومدیم پایین شهر یه جای نامناسب منم نمیتونم کوچه هاش جوباش بوی لجن میده

شوهر این بنده خدا معلومه خیلی اینارو درگیر مسائل مالی کرده مرد باید یه حداقل رو فراهم کنه نتونست زن ...

عزیزم این حرف رو اصلا نزن شوهرم خیلی آدم کاری و زحمت کشی است هیچوقت تاکید میکنم هیچوقت قضاوت نکن شرایط مالی خوبی هم داره تا تونست تو این سالها پول و طلا ریخت زیر دست و بالم خودم جمع نکردم خودمون قناعت نکردیم خودمون جمع نکردیم العان اومدیم پایین شهر داریم با فلاکت اجاره های بالا تو این خراب شده زندگی میکنیم جوباش بوی لجن میده موش داره خونه قدیمی ساخت اجازه بالا بدون پارکینگ 

یعنی جای دیگه نیست؟ خونه کوچیکتر آپارتمان

اجاره ها رفته بالا اون موقع که شهرستان بودیم از طرف شرکت 3 در به دری کشیدیم از این شهر به اون شهر جمع نکردیم اینقدر پر از حسرتم 

خدالعنت کنه اون شوهر بی غیرتتو

خانم این چه طرز صحبت کردن هست؟ 

شوهر من خیلی هم مرد خوبی هست و کار کن و فوق العاده زحمت کش خیلی بی ادب هستی شوهر خودت بی غیرت 

دهنتو سرویس میکنم یبار دیگه اینجوری صحبت کنی ها 

ما ول خرجیم العان شرایط ما اینه همسرم وضعیت مالی بسیار خوبی داره ولی چون پول پیش نداریم اومدیم پایین ...

اوهو نمیتونی؟ چه بی صبری  ولخرجی تونو کم کنید وام بگیرید قسط بدید تاخونه بخرید  اینطور که دارید ولخرجی میکنید دوروز دیگه همینم بهتون نمیدن بفکر باش بچه که نیستی کلیه موبفروشم خانوم عاقل با فرزندان ۷ ساله 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

عزیزم این حرف رو اصلا نزن شوهرم خیلی آدم کاری و زحمت کشی است هیچوقت تاکید میکنم هیچوقت قضاوت نکن شرا ...

صبح خیلی اعصابمو بهم ریختی بااین تاپیک کلیه ات 

خانم این چه طرز صحبت کردن هست؟ شوهر من خیلی هم مرد خوبی هست و کار کن و فوق العاده زحمت کش خیلی بی اد ...

شما دفعه اخرت باشه که حرف از کلیه فروشی میزنی ومردمو احساساتی میکنی  یجور گفتی کلیه بفروشم فکر کردیم توخیابونا موندی با بچه هات