2777
2789
عنوان

عربستان

300 بازدید | 33 پست

https://uupload.ir/view/vid_20241122_104841_706_8dik.mp4/

+به گزارش العربية در مجموع ۴۰ میلیون دلار معادل ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان برای این مراسم هزینه شده که در این بین سلن دیون ، جنیفر لوپز، کامیلا کابیلو و نانسي عجرم بیشترین دستمزد ها رو گرفتن

وزیرگردشگری عربستان ترکی آل شیخ اعلام کرد این هزینه در مقابل آن چیزی که به ما بازمی‌گردد چیزی نیست اکنون تمام رسانه های دنیا از عربستان صحبت می‌کنند تمام مردم دنیا چهره جدید عربستان را خواهند دید و عربستان به یکی از مراکز تفریحی و گردشگری خاورمیانه تبدیل شده 

کاربری دو دوست.

من کاربریمو دوست دارم برای همین چیزی نمی گم و در سکوت صحنه رو ترک می کنم 

کاربر قدیمی هستم و کاربری قبلیم ترکیده 😞 از اونجایی که اخلاقم شبیه جوجه تیغی هست این نام را برگزیدم از میان همه نام ها 😁😁

اخه من چراحس میکنم عربستان مث یه جااری ک کل وجودش عقده اس 

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا

بعد ایران فکر کنم ۲۵۰ میلیارد داده برای کلینک ترک بی‌حجابی😂

ایران:

شمایی که اینو میبنید جون عزیزتون یه صلواتی یه دعایی چیزی کنید برام، کنکوریم . دعا کنید امسال اونی که میخوام قبول شم....

بدتر کنجکاو شدم😂 فوقش چند روز تعلیق میکن😂

نه والا دفعه قبلی زرتی پرتم کردن بیرون 

نگران نباش حاوی چند تا پیام سپاس گزاری از زحمات مسئولین گرانقدر مون بود حرفام که میخواستم مستفیض بشن ولی حیف نمی تونم بگم 🤣🤣🤣

کاربر قدیمی هستم و کاربری قبلیم ترکیده 😞 از اونجایی که اخلاقم شبیه جوجه تیغی هست این نام را برگزیدم از میان همه نام ها 😁😁
این چیهه؟!

این جدید اومده

یه چیزی که بهش میگن کلینک ترک بی حجابی

که ۲۵۰ میلیارد خرجش کردن فعلا

گه بری داخلش بی حجابی رو ترک کنی

خدایا چرا ایران؟چرا منو انداختی ایران اخه؟

شمایی که اینو میبنید جون عزیزتون یه صلواتی یه دعایی چیزی کنید برام، کنکوریم . دعا کنید امسال اونی که میخوام قبول شم....

2810