2777
2789
اوف خوش بگذره

برای بچه ها خیلی خوش میگذره آتیش میکنن سگها رو دنبال میکنن . 

یه ژرمن شفر داریم شیر رو میدره ، دیدم بچه چهار ساله دختر خالم داره میزنه تو سرش اونم ناله میکنه 😂😂😂

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

قشنگم نه من حالا حالا ها عروس نمیگیرمخانم بزرگ رو چشم ما جا داره

اوه پس حالا حالاها نمیخوای مادرشوهر بشی😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جاتون خالی

دوستان به جای ما🥰

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

زبان بخونم

ریاضی حل کنم

روانشناسی رشد سوال دربیارم

حموم برم

ولی با فکر کردن بهش حال انجام دادن ندارم🥴

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

[QUOTE=361442788]قشنگم نه من حالا حالا ها عروس نمیگیرمخانم بزرگ رو چشم ما جا داره[/QUOTE]اوه پس ح ...

نه بابا زوده

پسر تازه ۲۳سالشه

هنوز من ناخناشو میگیرم و واسش میوه پوست میگیرم  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
جالب بود برام 🤣🤣

چی؟

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

[QUOTE=361442862][QUOTE=361442788]قشنگم نه من حالا حالا ها عروس نمیگیرمخانم بزرگ رو چشم ما جا دار ...

ای وای😂سلامت باشید ایشالا 🥰نه دیگه پس من دامادی که میوه پوست نگیره نمیخوام چون دختر آینده منم نمیتونه میوه پوست بگیره😂😂😂

غذای جتوبیو امتحان نکردی؟ببخشید توهین نباشه من بیشتر غذاهای شهرای مختلفو خوردم ولی واقعاطعم مزه و بو ...

من خیلی به غذا علاقه دارم اما تا حالا جنوب نیومدم ایشالا بیام و از غذاهاتون بخورم اگه بخوام غذای جنوبی آماده بگیرم فراوان هست اما دوس دارم تو محل خودش بخورم 

سبزی سرخ کرده و لیمو تو اش رشته

بوی خوب میگیره کامل ک نمیشه قورمه بعدم همچیش مثل همه سبزی پیاز لوبیاش 😂خدای دقت کنی یه لیمو عمانی کم داشت فقه 

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

[QUOTE=361442960][QUOTE=361442862][QUOTE=361442788]قشنگم نه من حالا حالا ها عروس نمیگیرمخانم بزرگ ...

ای جااانم  

نه دیگه دو تایی دست بدست هم میدن یکاری میکنن...

بزاریم بچه ها باحال خودشون باشن...از حالا مادرزن بازی درنیار  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من خیلی به غذا علاقه دارم اما تا حالا جنوب نیومدم ایشالا بیام و از غذاهاتون بخورم اگه بخوام غذای جنو ...

اره چون مثلش نیس اصلا ایشالایروز بیای ولی اینجاجای دیدنی نداره اصلا بی هیچ وجه گول نخوری بخاطر یا غدای بیای جنوب 

بوی خوب میگیره کامل ک نمیشه قورمه بعدم همچیش مثل همه سبزی پیاز لوبیاش 😂خدای دقت کنی یه لیمو عمانی ک ...

اره واقعا 🤣 نخوردم تا حالا یه روز امتحان میکنم ببینم چجوریه 

کاربر ۴ سال پیشم.....کاربری هام به طلف و مرحمت نی نی یار به چوخ رفتن 😐😐🩴🩴

2810