2777
2789
عنوان

شوهرم اینماه پول نداد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 50 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خاستگارم گیر داده جهیزیه نخر بهم بر میخوره. نمیدونم چیکارش کنم

اگه پولشو داری بخر چرا نخری زندگی‌مشترکه دیگه مرد هم خونه تهیه میکنه اگه هم راضی نشد بخری پولشو از بابات بگیر بده به طلا واسه ایندت پس انداز باشه 

درستش کن یجوری اینجوری که خیلی سخته مثلا بگو میخوام شاغل شم پول نیاز دارم یا یجوری عادتش بده برای یچ ...

روشو‌ ندارم

اوایل عقدمون کارتشو بمن داده بود

ننش پرش کرد ازم گرفت

2805
خب مرد وظیفشه خواسته های زنش رو رفع کنه نمیشه یه مبلغ ثابت در نظر گرفت برا هر ماه

شوهرای شما تو شرکت کار میکنن و هروقت حقوق بگیرن بهتون میدن اماشوهر من نه من هرچی بگیرم پس انداز میکنم ده درصد بقیه رو خودم خرج میکنم خرید واسه خونه رو هم خودش انجام میده چون ما همیشه کارگر داریم خرج خونمون خیلی زیاده هر روز باید غذا بدم براشون 

اگه پولشو داری بخر چرا نخری زندگی‌مشترکه دیگه مرد هم خونه تهیه میکنه اگه هم راضی نشد بخری پولشو از ب ...

ما رسم داریم بخریم اگه نخرم خودم حس بدی دارم از طرفی اون میگه مردی که زن میگیره وظیفشه همه چی رو فراهم کنه. بحث پولش نیست اگه باهاش طلا بخرم هم باز این که جهیزیه نخریدم اذیتم میکنه

ما رسم داریم بخریم اگه نخرم خودم حس بدی دارم از طرفی اون میگه مردی که زن میگیره وظیفشه همه چی رو فرا ...

شما کوردی ؟رسم ما هم جهزیه رو دختر میخره ولی در اصل وظیفه مرده راست میگه 

چرا اذیت بشی اخه باهاش طلا بخر یا یه زمین بخر به اسم خودت

روشو‌ ندارماوایل عقدمون کارتشو بمن داده بودننش پرش کرد ازم گرفت

پس از مامانش ریشه میگیره 

مثلا بگو اره دوستام کارت شوهراشون دستشونه کلا 

چه شوهرای خوبی دارن چه با شخصیتن 

توم سیاست به خرج بده شده به جر و دعوا بکشه کوتاه نیا.

نزار مامانش پرش کنه خبلی بده 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
شوهرای شما تو شرکت کار میکنن و هروقت حقوق بگیرن بهتون میدن اماشوهر من نه من هرچی بگیرم پس انداز میکن ...

عزیزم من خودم هنوز عقد نکردم فعلا تازه قراره نشون کنم. بعدشم شما صلاح زندگی خودتو بهتر میدونی قرار نیست همه مثل هم رفتار کنن شما هر طور خودت راحتی اونطور زندگی کن یکی هست ماهیانه میگیره یکی روزانه یکی هم اصلا نمیگیره. مهم اینه خودت حالت خوب باشه بانو

شما کوردی ؟رسم ما هم جهزیه رو دختر میخره ولی در اصل وظیفه مرده راست میگه چرا اذیت بشی اخه باهاش طلا ...

اره عزیزم کوردم. در اصل اره ولی تو فامیل تا آخر عمر میگن فلانی جهیزیه نخرید. گفتم حتی اگه استفاده ازش نکنیم و بذاریم یه گوشه باز من در حد توانم میخرم

دیدی با حرف زدن مشکلات حل میشه

اخه دیشب یهویی سرسنگین شدیم باهم ،بعدشم شبم همش پشت بهم دیگ خوابیدیم

تاااا بخوابه گوشی دستم بود،اینم نصف شب بیدار شده بود خوابش نمیبرد،از من انتظار داشت بغلش کنم و اینا،گفتم چرا نخوابیدی،گفت خوابم نمیبره،منم گرفتم خوابیدم 

دیشبم میگفت فردا صبح برنامه داریم،گفتم باشه،ولی چون شبش بهم‌دیگ رو ندادیم،صبحم برنامه کنسل شد،الکی الکی سرسنگین شدیم 

اره عزیزم کوردم. در اصل اره ولی تو فامیل تا آخر عمر میگن فلانی جهیزیه نخرید. گفتم حتی اگه استفاده از ...

چیکار به حرف مردم داری بخدا به حرف مردم اهمیت بدی نمیتونی زندگی‌کنی منم مثل تو بودم خیلی اذیت میشدم تو زندگی الان که بیخیال شدم بهترین زندگی رو دارم بخوای به حرف مردم اهمیت بدی مردم حرف زیاد میزنن 

اخه دیشب یهویی سرسنگین شدیم باهم ،بعدشم شبم همش پشت بهم دیگ خوابیدیمتاااا بخوابه گوشی دستم بود،اینم ...

عزیزم بخاطر این چیزا با شوهرت سر سنگین نباش. شاید اونم دستش تنگ بوده خب همون تیکه طلا که خریده واسه آینده ی هر دو تا تونه 

2810