2777
2789

طرفم خیلی پررو شده و ازم مطمئنه

خودش یه بار استوری گذاشت یه حرفی زد که مخاطبش فالوراش بودن 

بعد الانم جواب پیامای منو نداده هنوز از دیروز.

من استوری بذارم یه سوال درمورد واتساپ بپرسم بگم کسی میدونه این چجوریه؟ که هم فک نکنه من ممکن نیست اصلا با کسی بحرفمو هم بترکه که از خودش نپرسیدمو بدونه اگه جواب نده ممکنه از کسی دیگه بپرسم؟

تلافی کنندم هست یه کم میترسم

ولی خودش چی اوندفعه استوری گذاشت و جوابمو نداد هنوز

اون عقل نداره شمام نداری تلافی میکنی ؟ولش کن جوابم داد ج نده

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگاه عزیزم اگ صرفا تو رابطه ای بیشتر راجبش فکر کن

بنظزم رابطه ای ک باعث شه انقد بخواین از هم دور شین ک با استوری گذاشتن تیکه بپرونین رابطه نیس 

اگرم متاهی که نمیدونم واقعا

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
نگاه عزیزم اگ صرفا تو رابطه ای بیشتر راجبش فکر کنبنظزم رابطه ای ک باعث شه انقد بخواین از هم دور شین ...

تیکه نپروندم که اصلا تاپیکوو خوندین؟ گفتم که درمورد واتساپ سوال کنم تو استوری

تیکه نپروندم که اصلا تاپیکوو خوندین؟ گفتم که درمورد واتساپ سوال کنم تو استوری

ما راجب اون ادم گفتیم تاپیکتو متوجه شدیم

اینکار کوچیک کردن خودته

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
بهش باز پیام دادم گفتم آهان یعنی هنوز پیاممو ندیدی 😉

اشتباه کردی وقتی جوابتو نمیده چرا انقدر پیگیری

چن سالته 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

سیآخه خواستم بفهمه خر نیستمو جواب داد دیگه من جواب ندم

اصلا بزن بلاک کن اهمیت نده به اینجور آدما 

اصلا بزن بلاک کن اهمیت نده به اینجور آدما

آخه باهم خوب بودیم مشکلی نداشتیم  فقط یه پیامو ج نداد از دیروز منم یه اینوجی فرستادم که وقتی بهمون برمیخوره میزاریم نمیدونم اصلا عمدی ج نداد یا غیر عمدی

آخه باهم خوب بودیم مشکلی نداشتیم فقط یه پیامو ج نداد از دیروز منم یه اینوجی فرستادم که وقتی بهمون ب ...

زنگ بزن بهش 

2810