2777
2789
عنوان

مامانم بهم گفت دعا کن بمیرم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 61 پست
الهی عزیزم حق داری ولی باید بهش روحیه بدی

هرچی روحیه ام بدم بابام اخرش میاد خرابش میکنه از بس مامانمو اذیت میکنه 

عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد                       من به یاد عطر بارون زده ی گلای پونه.  میکشیدم پای خسته مو تو جاده به هوای بوی خونه.         جاده های بی کسی رو گم میکردم آروم آروم.    تن غربت رو میشستم زیر قطره های بارون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرچی روحیه ام بدم بابام اخرش میاد خرابش میکنه از بس مامانمو اذیت میکنه

گوش نمیده باهاش حرف بزنی؟ بگو شرایط مامان سختر نکن که غصه بخوره 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
الهی دورت بگردمغصه نخوریا حل میشه۱۶۴۰ حرم امام حسین بگیر قشنگگگ حرفاتو در خلوت بزن مطمئن باش شفای ما ...

کاش همینطوری که میگی باشه واقعا خیلی ناراحتم براش هرچی دارو میدیم بهش تاثیر نداره روز به روز بدتر میشه😭😭

عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد                       من به یاد عطر بارون زده ی گلای پونه.  میکشیدم پای خسته مو تو جاده به هوای بوی خونه.         جاده های بی کسی رو گم میکردم آروم آروم.    تن غربت رو میشستم زیر قطره های بارون

مامان من دیشب دوبار گفت دیگه زیاد زنده نمیمونم وزنش شده ۳۱ کیلو با قد ۱۷۰

دوبار رفتم تو اتاق تنهایی گریه کردم.

بیماری داره نمیتونه غذا بخوره

دعا کنید

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

الهی خداشفاشون بده عزیزم🥺براسلامتیشون مرتب دعامیکنم

مرسی خیلی ممنونم ازت عزیزم 💋😭

گوش نمیده باهاش حرف بزنی؟ بگو شرایط مامان سختر نکن که غصه بخوره

نه اصلا بابام کلا به هیچ صراطی مستقیم نیست کمک میکنه ولی چه فایده که همش سرش داد میزنه و اذیت میکنه 

میتونم سوال یه بپرسم ؟

بپرس

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

2810