2777
2789
عنوان

صدای عجیبی که شنیدم

92 بازدید | 4 پست

سلام 

صبحتون بخیر 

چند روز پیش دم دمای ظهر مامانم رفته بود حموم بعد حموم ما به انباری چسپیده انباری به آشپز خونه بعد منم تو آشپز خونه نشسته بودم بعدش من شنیدم که یه صدایی شبیه صدای مامانم ولی با تن صدای پایین تر صدام زد مامانم همیشه صداش بلنده برای صدا کردن من یعنی داد میزنه 0ون صدا نمیره از حموم به آشپزخونه باید داد بزنه بعد ولی این صدا خیلی آروم بود منم اصلا شک نکردم اون لحظه فقط گفتم پیش خودم خوب بود من تو آشپز خونه بودم وگرنه اینجوری که این آروم گفت نمیشنیدم بعد گفتم شاید چیزی لازم داره من داد زدم ولی مامانم هیچی نگفت سه بار داد زدم اون وقت مامانم شنید گفت  چته منم فهمیدم مامانم نبوده اصلا دیگه هیچی نگفتم بعد مامانم اومد گفت چرا داد میزنی گفتم خودت صدام زدی گفتم شاید چیزی لازم داری بعد گفت من اصلا صدات نزدم این صدا اینقدر دقیق یادمه که حتی شک نکردم مامانم نباشه فقط گفتم چرا اینقد آروم صدام زده  به نظرتون چی بوده چند روزه ترسیدم همش فک میکنم یکی دنباله تو خونه وقتی تنهام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.