2777
2789

اینطور میگم فکر نکنید ندید بدید و نداریم

شوهرم اهل خرج کردن زیاد نیس خوراکی اینا چندماه یبار چی بشه یچیز بگیره 

گاهی خانواده ها واسمون خوراکی میخزن

دیروز خواهرش دوتا واسش چیپس خریده بود قهوه و اینجور چیزا 

عوضی جلو من هر دوشو باز کرد کوفت کرد یدونه هم نه داد نه تعارف زد باز به خوههرش اینا یه تعارف میکرد به من هیچی

به مامان من اومد مهمونی خیلی بیشتر خوراکی و تخمه وانگور و.... آورده 

میخوام تلافی کنم همشونو قایم کنم رفت از خونه بخورم 

چون شوهرم نمک نشناسه به من زیاد چیزی نمیده 

همش خودشون میخورن

انگور و میوه های دیگمم زیاد نیس روش نمیشه بگه ببر واسه مادرم اینا هم وگرنه غیر مستقیم میگه 

بعد میگیم نه به کودک‌همسری میگید چرا.

بیا اینم نتیجه‌اش.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا بچه دار نشید عقده دارید

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

چن سالتونه؟

یه خوراکی دلتون نمیاد با هم تقسیم کنید مسالمت آمیز بخورید

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

مطمئنم این تاپیک می‌ره توئیتر مسخرمونو میکنن😓😂

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

خوش به حالتون به خدا دغدغتون عالیه

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

اینکارا چیه خب خودتون برید بخرید باهم بخورید دیگه.

فقط با قسمت پول دادن برای خوراکی مشکل دارید؟؟ با قسمت خوردنش اوکی اید؟؟

بچه بازیا چیه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

بعد میگیم نه به کودک‌همسری میگید چرا.بیا اینم نتیجه‌اش.

الان میان میگن خیلی از دخترای ده ساله عقلشون از خانمای پنجاه ساله بیشتره 😄

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

شاید کارتون بچگانه به نظر برسه ولی به نظر من آره بهش ندید وقتی اینقدر تک خور تشریف داره همسرتون

بعدشم مادرتون خوراکی آورده شما بخورید نه اینکه شوهرتون بخوره گردنش روز به روز کلفت تر بشه که 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
2810