دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
فعلا تو فکرم مخ همسرو بزنم امسال خونه بابای خودم بریمچون پارسال خونه مادرش بودیم همه اونجا جمعن اما ...
اِه،منم مثل شمام.اما بچه هام چون خونه پدرشوهرم شلوغه و همه هستن ،دوست ندارن بیان خونه مامان من.
حالا امسال میخوام مدرسه رو بهانه کنم،بمونیم خونه خودمون اصلا.
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانهی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانهی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
ماشاالله تولدا همشون پشت سر هم هسعیب نداره شاد و سلامت پیش هم خوش باشین
اره والا یهویی جیبت خالی میشه
تو دی ماه هم تولد مامان و بابام پشت همه فک کنم روز مرده و زن هم اون موقع باشه
بهمن هم تولد پدرشوهر و ولنتاین نزدیک همه🥴🥴
همچنین فداتشم❤️💕
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
از یلدا متنفرین؟؟؟ حتما چند روز بعدش کریسمسو جشن میگیرین!!!
اتفاقا حال و صفای خاصی داره که بماند، فرهنگی از تاریخ غنی ایرانه بماند فقط همین که میبینی تاریخمون انقدر دقیقه و روز اول زمستونم دقیقا برابره با انقلاب زمستانی کره زمین خودش خیلیه! ولی سالهای میلادی که90درصد کشورها ازش استفاده میکنن چی؟ وسط ماه یهو سال جدید میشه یا مثلا هجری قمری ماه اولش مصادف با محرمه😑نه جشنی نه عیدی.... ولی برای ما خیلی برنامه ریزی شده است اصلا این جزئیات مثل شب یلدا احترام و ذوق خاصی درش نهفته است