2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😓😓😓 بار اولمه مهمون قراره بیاد و من چیزی نداشته باشم

اگه پول داری چند سیخ جوجه سفارش بده و برنجم بذار.

نداری همون شوید پلو و تن ماهی که گفتن خوبه فقط ماهی رو بعد از جوشوندن، با پیاز داغ و ادویه تفت بده.

گوجه و بادمجون اگه داری یه خورشت بدون گوشت درست کن.

کوکو رو اگه بلد باشی خوب دربیاری خوشمزه میشه

عدس پلو با پیازداغ و کشمش زیاد

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مشکلی نیس بار اول شونه میان منم تازه عروس واقعا خیلی بد شد .کاش حداقل رفته بودیم خرید

عزیزم شوهرت که بیرونه بکو یه مرغ بگیره خورد کنه بیاد خرید بزرگ نیست که الان وقتت تو نینی سایت تلف شده اگه مهمون دوستت بود اشکال نداشت اما عمو گناه داره

مشکلی نیس بار اول شونه میان منم تازه عروس واقعا خیلی بد شد .کاش حداقل رفته بودیم خرید

دیگه اینجور مواقع مدیریت بحران رو باید نشون بدی گلم. به شوهرت زنگ بزن بگو میتونه کسی رو بفرسته مرغ بخره بیاره براتون؟؟ برادری برادرشوهری... اگر نمیشه پس به گزینه هایی که کامنت قبلیم فک

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

من مواقعی که مهمون دیرخبرمیده سیب زمینی میذارم میپزه زودی میرم سرکوچه موادالویه میگیرم خوردمیکنم یه ساعته اماده میشه حال نداشته باشم برنج میذارم یاکباب وجوجه میگیرم یاخورشت میگیرم ازبیرون

دعوا داریا🤪قیمه رو مگه بریزی تو زودپزوگرنه قشنگ جا نمیفتهحداقل ۵ساعت زمان میخواد با شعله کم قشنگ بپ ...

چه دعوایی سوال کردم. آخه دیگه از این منطقی تر که میگه نره؛ هی میگید بدوش😂😂😂😂

بعد جالبه جواب منطقی که نیست و منم مخاطب خاصی نداشتم ولی میپرید وسط به من میگید دعوا داری! اینو دیگه نمیپرسم چرا مشخصه😁👍🏻

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ماهم متوجه شدیم میگه گوشت ندارم ولی وقتی مهمون داره باید یه فکری بکنه الان ۱۵ دقیقه از زمانشم برای ت ...

یاد اون جوکه افتادم از یکی پرسیدن تو دریا کوسه دنبالت کنه چیکار میکنی؛ گفت از درخت بالا میرم درسته اونجا درخت نیست ولی مجبورم میفهمممی مجبور😂

اگه به شما برنمیخوره جوکه واقعا تاپیک مصداق همینه😂😂😂😂😂

جوری استرس گرفته منوووو

بابا طوری نیست میان ومیرن تموم میشه میره ماازبودجه ت خبرنداریم نمیدونیم چی توخونه داری وگرنه قشنگ راهنماییت میکردیم اگه بودجه ت کمه سیب زمینی وکدو وبادمجون بایکم گوجه سرخ کن بعدبهش زردچوبه ورب بزن یکم اندازه ی نصف استکان ابجوش بریز درشوبذارقشنگ بپزه فلفل وپودر سیرم بزنی عالی میشه فقط زمان بره میتونی تو دوتا ماهی تابه سرخ کنی یه ساعته آماده شه یامیتونی سبزی کوکوی اماده بگیری باگوجه وخیارشور کنارش هم میتونی بغلش کوکوسیب زمینی بذاری تو دوتا تابه بپزی 

گوشت ندارم دارم میگم 😓

آها هیچ نوع گوشتی؟؟ فکر کردم منظورت فقط گوشت قرمزه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

همه‌پرتن ...

پرت نیست کسی. به گوشت قرمز میگن گوشت به گوشت سفید میگن مرغ یا ماهی اوکی؟؟

به نظرم برو خرید کن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

2810