2777
2789

دوستم هر روز به بهانه سرماخوردگی بیمارستان می‌رفت تا پرستاری چیزی تور کنه ما می‌گفتیم نمیتونی اون میگفت آخرش میبینیم کی می‌تونه کی نمیتونه

آخرش دوستم میبینه یه دکتر خوشگل شیفت شبا بیمارستان میاد اینم از سیاست استفاده می‌کنه مخشو میزنه هفته بعد عروسیشونه

پسره از لحاظ قیافه و ظاهر و استایل صد هیچ از دختره جلوتره دکتره هر روز به دوستم ۲۰ میلیون پول میده براش ماشین مدل بالا و آیفون پرومکس خریده قراره بعد عروسی هم ماه عسل برن دبی ، ۸۰ میلیون داده فقط برای حلقه ازدواج دختره و...زندگی دوستم ۱۸۰ درجه عوض شده 

حالا اگه من بودم سرایدار بیمارستان عاشقم میشد😐😂

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

باور نمیکنم

رمان زیاد میخونی؟

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور نمیکنمرمان زیاد میخونی؟

می‌دونم یکم غیرواقعی هست 

نه عزیزم کنکوری هستم وقتی برای این چیزای چرت و پرت ندارم

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

مبارک باشه

انشاالله خوشبخت بشن

آدرس بیمارستان رو برای بقیه بزارید شاید خدا قسمت کرد🤣

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

کامل نخوندم ولی خوشبخت بشن ایشالا 😍

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
تخیلات یک ذهن بیکار

اگه باور نمیکنین دیگه به من ربطی نداره میتونین از تاپیک خارج بشین 

من فقط اومدم تعریف کنم

کارانه دکتر 25 میلیونه در ماه

اینو کسی میگه که مامانش کادر درمانه

دروغ نگو

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

2810