2777
2789
عنوان

پسرم 35 ساله است خلقش تنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 71 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با من هستید ؟؟؟.

فهمیدم فیکِ 

بعد از نجلا که اومد گفت همه چیز دروغ بوده یه حال افسرده ای دارم😕😕😕😕

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
😬😕بابا از کل ایران خداحافظی کردی چطور شد ترکید حتما گنجایش این حجم از خداحافظی رو نداشت کهترکید

نه ظاهرا صفحه ۵۰ یکی از پسرا سایت اومد دعوا درست کرد تاپییک ترکید و مراسم خدافظی ناتموم موند 🤣🤣

جدای از شوخی خیلی کم تر میام دیگه

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

فهمیدم فیکِ بعد از نجلا که اومد گفت همه چیز دروغ بوده یه حال افسرده ای دارم😕😕😕😕

اون خانم که شوهرشون زن دوم گرفته بود؟؟؟ از اول مشخص نبود فیکه؟؟؟ به نظر من که تابلو بود با هدف بازدید گرفتن .

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

نه ظاهرا صفحه ۵۰ یکی از پسرا سایت اومد دعوا درست کرد تاپییک ترکید و مراسم خدافظی ناتموم موند 🤣🤣جدا ...

هرجا هستید موفق باشید 

خواستم یکم شوخی کنم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
اون خانم که شوهرشون زن دوم گرفته بود؟؟؟ از اول مشخص نبود فیکه؟؟؟ به نظر من که تابلو بود با هدف بازدی ...

😢😢😢😢😢

من چقدر حرص خوردم نذر کردم 😕😕😕😕

تو رو خدا توضیح بده نمیفهمم یعنی چی

هیچی .موفق باشید ،فقط چرا تاپیک هاتون اینقدر متناقضه

چون تاپیک میزنه ومیره خودشفقط ی دوتاکامنت میزاره😂

خب چرا میزنه اصلا😬کلا شخصیت عجیبی