2777
2789
عنوان

دیروز داشتم با کراشم تلفنی حرف میزدم میوه هم میخوردم بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
یعنی پوست کردن یه نارنگی انقدر سخته و من خبر نداشتم😑😑😑😑😑

شوهر من آب بغل دستش باشه من باید بریزم براش،ولی خب اونی ک تنها زندگی میکنه قطعا نباید اینجوری باشه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
اگه ازش خوشت میاد این کارو یبار انجام بده اون عاشقت میشه😂من سال ها پیش شوهرم گفت تاحالا از کسی گل ن ...

اره دوسش دارم ولی بعضا الان فک می کنن چون میوه ندیده اس میخام اینکارو بکنم براش 😐 

کاربری دست ٣ نفره

اکراین کارو کنی فردا نمیتونه تخم مرغ آب پز کنه تنهایی بهش نمیچسبه 

پس فردا نون نمیتونه بگیره تنهایی نمیچسبه 

هفته دیگه نمیتونه مسواک بزنه تنهایی نمیچسبه 

پسره الدنگ مفت خور   خ.    ر.   ر.  

اصلا نکن این کار آدم آنقدر تنبل چجوری پس غذا درست می‌کنه میخوره حموم می‌ره لباس میشوره چرت گفته

عزیزم یکم اساسی نگاه کن به قضیه 😂
اونارو می‌کنه چون مجبوره غذا نخوره میمیره ولی میوه نخوره نمبمیره
در حد بقا داره کاراشو می‌کنه 

یه پسر ٣۶ ساله که ١٠ ساله تنها زندگی می‌کنه و کم کم داره افسرده میشه 

خاستم خوشحالش کنم همین

وگرنه گشنه میوه که نیست ماهی ٢٠ تومن فقط هزینه کافشه

کاربری دست ٣ نفره
اره دوسش دارم ولی بعضا الان فک می کنن چون میوه ندیده اس میخام اینکارو بکنم براش 😐

به حرف دلت گوش بده 

ادم خوش قلبی هستی 

مطمئنم اونم خوشحال میشه 

اسمم مال قدیمه به خاطرش تعلیق شدم  کاش میشد عوضش کرد😐😭

میشه تاپیکاخرمو گزارش بزنید توروخدا. لایکم کن زدی

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

منم تو خونم میوه کپک می‌زنه ولی خودم پا نمیشم نمیخورم هرچند دلم بکشه کلا تو تنهایی میل آدم میره پس فکر نکنین دروغ میگ یا چیز شاخیه حتی در طول روز تا شوهرم نیاد چیزیم نمیخورم از بس بی میلم اون ک بیاد با اصرار اون دو لقمه می‌تونم بخورم الانم یه عالمه میوه تو جا میوه ای کپک زده از بس خورده نشده

2810