2777
2789
عنوان

کیا تک فرزند بالای 6️⃣ سال دارن بیان 🤞🤞

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 33 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من تصمیمم دو فرزندیه واقعا خوبه 

پسر اولم به شدت لوس ونازک نارنجی بود بعد به دنیا اومدن برادرش از هر نظر خوب شد خداروشکر 

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
تک فرزندی عالیه ، بچه ی دوم فقططط دردسر داره بزرگ هم بشه میشه شریک ارث

من جونمو‌میدم برا خواهر برادرام واقعا‌بعضی وقتا فک میکنم اگه نبودن چجوری زندگی‌میکردم؟همین که خونه‌‌ مامانم که‌‌جمع‌میشیم فقط میگیم‌میخندیم برام کافیه ،هر‌وقت کمکی لازم باشه پیشم هستن اصلا با تک فرزندی قابل مقایسه نیست

❤Che khobe ke daramet
الان راضی هست بله منم که الان داداش دارم ناراضی ام ولی در آینده به مشکل بر میخوره تنهاست

تو زندگی همه ادما فارغ از هر شرایطی بلاخره تنها خواهند بود.ربطی به تعداد خواهر برادر نداره.بچم الان خوشحال و راضیه.کمتر روزی هست نگه مرسی که تنهام.خوشحالیشو از بین ببرم که شااااااید در اینده نیاز کنه خواهر برادر میخواد؟

خدا رو شکر نقش شما این وسط چجوری بود که با هم خوبن

ممنون.

کلا دخترم خیلی مهربون ودلسوزه وبسیار مسئولیت پذیره وبادرکو شعوریه خداروشکر و خیلی مواظب برادرشه. اما خودمم مخصوصا سال اول زندگی پسرم خیلی سعی میکردم مواظب دخترم باشم وهواشو داشته باشم تفاوتی نبینه بین خودشو داداشش حتی خیلی چیزارو میخریدیم از اسباب بازی و لباس اول برای دخترم‌میخریدیم شاید گاهیم ازخستگی و اذیتایه بچه ناراحتو عصبی بودم اما بازم خیلی مواظبت میکردم که دخترم اذیت نشه

کاربر یاس هستم از۹۲ عضو سایتم...
الان پسرت حکم اسباب بازی رو داره براش😂😅اخی

اره.ولی خیلی هواشو داره.کمک منم هست.قبلا وقتی با بچه ای که  خواهر یا برادر داشت بازی نمیکرد.میگفت اونا یه نفر هست که مراقبشون باشه ولی من کسی رو ندارم.الان با این سن کمش هر کس بخواد اذیتش کنه میگه من داداش دارم.انگار که داداشش بزرگه و حامیشه

من خودم دوتا پسر دارم ۸ سال اختلاف سنی دارن 

خودمم ی داداش دارم ۲۵ سالشه وقتی نیست خونه مامانم سوت و کوره خوشم نمیاد 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
2810