2777
2789

من کالری های روزانم بین ۵۰۰ الی ۸۰۰ 

هر جمعه میشه من هوس بستنی کیک اینا میکنم..

امروزم از وقتی بیدار شدم دلم میخاد حتا صبحانه مفصل هم خوردم فکر نکنم نمیشهه

بنظرتون برم چیزایی ک هوس کردم بگیرم فردا برم باشگاه بسوزونم😩

یا چیکار کنم

چیت=وعده تقلب در رژیم

عزیزم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی، بگو تا دوباره بگم

بخور نوش جونت

منم جمعه ها یه کاری می کنم‌بالاخره

امروز می خوام کیک بدرستم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
به به نوش گلم

فدات

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
آره حتما کیک یزدی و بستنی سنتی باقلوا هم دو تا دیگه شیرینی پفکی هم بخر

وای نگو🥲😂

دلم ضعف میره حتما میگیرم پس

من ورزش که میکردم جمعه روز استراحتم بود و کل کالری های هفته رو جبران میکردم😅

ولی خب در کل مربیم میگفت جمعه روز استراحته مثل روزای دیگه به خودت سخت نگیر

من معلم هستم... بال های قلم و تخته سیاه رمز پرواز مرا می‌دانند... سرزمین کلمات تحت فرمان منست

حتما در هفته یه روز رژیم نگیر چون زود زده میشی 

من لاغر شدم ولی ناراحتم چرا انقدر به خودم سخت میگرفتم گاهی شبا خوابم نمیبرد از گرسنگی مثل تو ۵۰۰ کالری میخوردم 

یک روز در هفته کالری کامل مورد نیازتو بخور اصلا چاقت نمیکنه مطمئن باش 

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

۵۰۰ الی ۸۰۰ خیلی کمه ها به شدت به خودت آسیب میزنی

میلم نمیکشه به غذایی

الانم اینا برم بگیرم باورت میشه شاید نصفشون بمونه

2810