افتابگردونننن مدیر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 753 عنوان افتابگردونم مهمونام همین الان رفتن هووووووووووو | مشاهده متن کامل بحث + 10422 بازدید | 153 پست بچه ها قرار بود بعد ناهار برن ک خداروشکر گفتن زودتر راه بیفتیم ک زود برسیم ب شهرمون امروز | 08:21 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
msmz عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 3523 اره بهتون یه پیشنهادی میشه ک سودش عالیه شاید یه وام توپ خدا کنه اسی باور میکنی سر این مشکلات ده روزه با شوهرم قهرمدیگه نمیکشم 😭 😭😭😭😭برام دعا کنید
افتابگردونننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 753 درها رو باز بذار دختر 😐 اون گازهای سمّی باید از محیط خارج بشن..ریه ات به فنا میره ها. زنگ زدم یکی بعد ظهر میاد یه ساعت زودتر میرم جایی پنجره رو باز میکنم
افتابگردونننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 753 خدا کنه اسی باور میکنی سر این مشکلات ده روزه با شوهرم قهرمدیگه نمیکشم 😭 یکم لجبازی ن؟
افتابگردونننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 753 خدا کنه اسی باور میکنی سر این مشکلات ده روزه با شوهرم قهرمدیگه نمیکشم 😭 یکم لجبازی ن؟
msmz عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 3523 یکم لجبازی ن؟ خیلی کم خیلی تحمل کردم ولی دیگه کوتاه نمیام 😭😭😭😭برام دعا کنید
کهکشان_آندرومدا عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 368 سلام عزیزم چرا در میزنم در و باز نمیکنی من چمدون به دست پشت در نشستم (ستاد سکته دادن استارتر) آقایون من و لایک و ریپلای نکنن
کهکشان_آندرومدا عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 368 من بیشتر اسی خوشحال شدم از رفتنشون قشنگ حالش و درک میکنم واقعا آدم کم میاره خسته میشه 😑 آقایون من و لایک و ریپلای نکنن
افتابگردونننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 753 سلام عزیزم چرا در میزنم در و باز نمیکنی من چمدون به دست پشت در نشستم (ستاد سکته دادن استارتر) خخخخخخخ بخدا خیلی تو مهمون داری تلاش میکنم ولی آدم پرو ادمو زجر میده
کهکشان_آندرومدا عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 368 خخخخخخخ بخدا خیلی تو مهمون داری تلاش میکنم ولی آدم پرو ادمو زجر میده یه خسته نباشید واقعا بهت میگم هممون درکت می کنیم امروز خوب استراحت کن آقایون من و لایک و ریپلای نکنن
viva_la_viida عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 7122 یبار دیگ اومد بهت خبر میدم بیا بکشش ترو خدا 😂😂♥️چشم اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
viva_la_viida عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 7122 استاتر اگه حس شیشمت کار میکنه بهم بگو عشقم تاحالا رابطه جنسی داشته؟عشقم با مهسا اکسش وقتی با من بود در ارتباط بود؟ عشقم قبل من چه کارای جنسی ای در چه حد انجام داده؟میشهتروخدا حس کنی اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
viva_la_viida عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 7122 خخخخخخخ بخدا خیلی تو مهمون داری تلاش میکنم ولی آدم پرو ادمو زجر میده اسی لطفا حس شیشمتو بهم بگوو اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
doorsa0077 عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 5018 خداروشکر رفتن اسی والله شما صبر داشتی من اصلا حوصله ندارم بیشتر از ۲ وعده مهمون خونم باشه انشالله خدا به خونتون برکت بده ولی یه نصیحت هروقت کسی اومد خونتون دیدی نمیره یه کم نمک بریز داخل کفششون زود میرن فقط اسی شما حس ششمی توروخدا بگو من باردار میشم به زودی یا ن
سلما۲ عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 305 خخخخخخخ بخدا خیلی تو مهمون داری تلاش میکنم ولی آدم پرو ادمو زجر میده عزیزم بنظرت ما کی ماشین میگیریم؟