2777
2789
عنوان

افتابگردونم مهمونام همین الان رفتن هووووووووووو

| مشاهده متن کامل بحث + 15811 بازدید | 172 پست
مهموناتون ۷_۸ روز میموندن؟؟؟؟مهمونی که یه سور دو سور میمونه منم میذارمش رو چشمام و خیلی هم خوشحال می ...

ما مهمان داریم از شهر دیگه برای زیارت میان و یک هفته هم خونمون می‌مونن

حتی من گاهی از فامیل هامون که جاشون کوچیکه دیدم میرن خونه مثلا مامانشون تا مهمون تو خونشون راحت باشه

حالا ما اینجوری نیستم اما خوب میگم این مدلی هم دیدم

ما مهمان داریم از شهر دیگه برای زیارت میان و یک هفته هم خونمون می‌موننحتی من گاهی از فامیل هامون که ...

منم اون مدلی دیدم اونا چون دوست دارن.ولی منی که دوست ندارم مهمون بیاد چند روز بمونه باید خودمو مجبور کنم که خوشم بیاد؟

مهمون باید درکو شعورش برسه بقیه رو به زحمت نده.

زیارتی که مردم رو به زحمت بندازی قبوله؟حداقل یه روز دوروز عیب نداره ولی بیشتر بشه نشونه ی فهمِ پاینه مهمونه.

هیچکس روش نمیشه مهمونو بیرون کنه خودِ شخص باید درک داشته باشه زیاد نمونه.

منم بودم مهمونو بیرون نمیکردم ولی خودخوری میکردم میگفتم‌چقد مهمونم بیشعوره ارامش ندارم لباس راحت بپوشم روسریم بیفته با شوهرم راحت باشم و....

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست شوهرم با خانمش و بچه ش اومدن چهار روز،موندن بخدا یه بشقاب جا به جا نکرد حتی جا خواب مینداختم خو ...

واقعا در این بیشعوری 

لااقل رخت خوابشون را جمع نمیکردی تا خجالت بکشن انگار منت گذاشتن امدن خونتون احتمالا زنه به شوهره گفته ویلا برام بگیر شوهره گفته نه میریم بدون خرج‌اینم فکر کرده واقعا امده هتل 

2805

خوب خداروشکر

ماهم ازرفتنشون بینهایت خوشحال شدیم 😅

شماواقعاصبرایوب داری خواهر..من اصلا اعصابم نمیکشه مهمون بیشترازیه شب بخوابه ‌...حوصله ندارم ‌.خودممم جایی میرم اول سعی میکنم شب نمونم اگه یوقت موندگارشدم روز دوم حاضرم توکوچه بخوابم ولی خونه ی طرف نباشم ...آدم باید یه کم درک داشته باشه اونم تواین دوره که همه چی قیمتاش سربه فلک کشیده..

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
منم اون مدلی دیدم اونا چون دوست دارن.ولی منی که دوست ندارم مهمون بیاد چند روز بمونه باید خودمو مجبور ...

خودمون باعث میشیم مهمون بیاد 

آدم وقتی علاقه ای به مهمون نداره خودشم تو خونش میشینه با کسی ارتباط نمیگیره تا کسی خونش نیاد

اینکه مهمون آدم هم باید با شعور باشه چیز مهمی هستش

اما آدما با حرف زدن و ۱۰۰ تا تاپیک و چرت و پرت گفتن جز اینکه ثواب کارشو ببره زیر سوال چیزی نداره

انتخاب کنه یا منم دلم میخواد مهمون و بپذیرم با تمام سختی یا نه مهمون داری کای زحمت و داستان داره باید ببینی جنبشو داری یا نه

نه اینکه طرف در و به روی مهمون باز کرده بعد مشکل داره و کوچک ترین مسائل مربوط به اون آدم ها رو به ۱۰۰۰ نفر آدم گفته

اون خانم راضیه ما بدونیم رفته حمام؟

فکر کنم اگر ذات صاحبخونه رو بشناسه سلامشم نمیکنه

اما من اومدن مهمون رو برکت میدونم اینکه شما دوست نداری به خودت مربوطه عقاید باهم متفاوته دوست عزیز

خودمون باعث میشیم مهمون بیاد آدم وقتی علاقه ای به مهمون نداره خودشم تو خونش میشینه با کسی ارتباط نمی ...

عزیزم اینجور مهمونای آویزون حالِ ادمو از هر چی مهمونه به هم میزنن

اگه همه ی ادما حدِ خودشونو توی مهمونی بدونن مطمین باش هیچکس بدش از مهمون نمیاد.

باز اگر مهمونی باشه که پرویی نکنه یا تعیین تکلیف نکنه یا حداقل خودشو معذب نشون بده ادم زورش نمیاد.ولی مهمونی که برات ادای صاحبخونه رو دربیاره قطعا دلنشین نیست و دوس داری زودتر بره.

این دو تا خیلی با هم فرق داره،مهمون پرو و مهمون کم رو

مهمون پرو یه روزم زیاده ازش پذیرایی کنی ولی مهمون باشعور و کم رو هر طور باشه ازش پذیرایی میکنی و هر چقدم بمونه ادم انقد عصبی نمیشه

عزیزم اینجور مهمونای آویزون حالِ ادمو از هر چی مهمونه به هم میزنناگه همه ی ادما حدِ خودشونو توی مهمو ...

شایدم حق با شماست 

چون ما مهمونامون همیشه مطیع صاحبخونه و کم رو بودن و دست به کمک

برای همین استقبال کردم ازشون

شایدم حق با شماست چون ما مهمونامون همیشه مطیع صاحبخونه و کم رو بودن و دست به کمکبرای همین استقبال کر ...

دقیقا عزیزم مهمونی که پامیشه کمکت میده یا بهت میفهمونه که به زحمت انداختت همش دوس داری بهش بفهمونی که مزاحم نیست،ولی کسی که میاد برات تعیین تکلیف میکنه و انگار نه انگار مهمونه خیلی ادمو فشاری میکنه و ادمو از مهمون زده میکنه.

خودمون باعث میشیم مهمون بیاد آدم وقتی علاقه ای به مهمون نداره خودشم تو خونش میشینه با کسی ارتباط نمی ...

انواع روحیات و اخلاقیات و منش فقط محدود به اطرافیان شما نیست حتما شما از این سبک آدمها ندیدید و به پستتون نخورده

من کمر‌درد دارم و جز خونه‌ی مادر و خواهر خودم و همسرم جایی نمیرم اون بنده‌خداها هم از وضعیت من خبر دارن اگر میرم عموما غذا از بیرون میگیرم همراهم میبرم که زحمت ندم به کسی با این شرایطی که گفتم از بستگان نزدیک خودم هر چند وقت زنگ میزد به بهانه‌ی اینکه بچه‌ام دوست داره با پسرت بازی کنه خودشو مینداخت خونه‌ام با اینکه چندین بار به عنواین مختلف و حتی مستقیم جوابش کردم از ظهر میومد کلی پذیرایی  میکردم میوه آجیل شیرینی، تا شب شام هم زنگ میزد شوهرش میموندن بعد رفتنش دوبار کار‌م به دکتر کشید از درد

دفعه آخر اومد تا شب فقط چای گذاشتم جلوش موقع شام هم گفتم بریم رستوران اونجا هم گفتیم هر کی دنگ خودشو بده دیگه پیداشون نشد که نشد

در صورتی که من اصلا یادم نمیاد آخرین بار چند سال پیش خونه‌اش رفتم پس همچین آدمای پررویی هم هستن

2810