2777
2789
عنوان

دست دادن ب خواستگار

378 بازدید | 30 پست

باید دست بدم؟

ب خانوادش چی؟

جلسه اول هستش 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

هرچی خودت هستی..و می خواهی باشی نشون بده...

دست بدم یعنی؟

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسم خانوادتون چیهما تا محرم نشدیم خیر دست نمیدیم

فقط سلام علیک؟ ب مادرش اینا چب

به اعتقادات خودت و رفتار خانوادگیتون بستگی داره

خانواده با این رفتار مشکلی ندارند ؟اوکی هستن؟

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
دست بدم یعنی؟

حالا جلسه اول نه..تو صحبتات ازش بپرس مخالفه یا موافق..بعد دیگه تصمیم می گیری..شاید پسر خوبی باشه و دوسش داشته باشی ولی مخالف دست دادن باشه...در این صورت مسلما شما هم این عادتو برا همیشه ترک کنی بهتره...اما اگر ادمی هستی که می گی نه...می خوام با همه دست بدم..ردش می کنی...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
فقط سلام علیک؟ ب مادرش اینا چب

با زنا دست و روبوسی داریم‌ما

با آقا پسر فقط گل رو از دستش میگیریم و سلام میدیم و خوش آمد گویی

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
بیاد سریع یه گل میده بهت اصلا نمیتونی دست بدی ولی اگه مشکل ندارین بده

😂😍

جدی؟

2810