2777
2789
عنوان

چقدر صبح زود بیدار میشی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 29 پست
ساعت بدنت رو همون ۵.۳۰ تنظیم شده

اره☹️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخواستم و ۷و۴۰ پاشم

دیشب الارم گذاشتم،بعد ترسیدم بیدار نشم ،یدونه الارم دیگه گذاشتم رو ۸وربع.

از ۲۰ دقیقه نیم ساعت پیش همش تو خواب و بیداری بودم حس میکردم ساعت ۱۱ شده و خواب موندم.

الان بیدار شدم اومدم ساعتو دیدم،تا ساعت دقیق ۸ هست.

نه تنها خواب نموندم،بلکه دقیقا همون ساعتی که دیشب الارم گذاشتم خود به خود بیدار شدم.

جالب تر اینه که دیشب وقتی اومدم الارم دوم رو بزارم،اول رو خراب کردم.😂😂😂😂یعنی هیچوقت ساعت۷و۴۰ بیدار نمیشدم.

یه معلم داشتیم میگفت مغزتون رو تربیت کنید خودش بیدارتون کنه.خیلی خونه لامصب.

2805

من شوهرم سر کار میره هیچ وقت بیدار نمیشدم صبحانه بدم همش خوب بودم اون هم اعتراضی نداشت ..ولی الان ک خودم زودتر بیدار میشم همسرم خداحافظی میکنم بره سرکار میبینه بیدارم..انگار اونم اهمیت بیشتری ب زندگی میده

منمهر روز ساعت ۵:۳۰ باید بیدار شم همیشه منتظر جمعه هام که خوب بخوابم بازم زود بیدار میشم😑

اونایی که خوابشون زیاده یه کمی به مابدن .بلکه .قبلل خوب بودم تا۸میخوابیدم الان پسرم مدرسه میره خواب بی خواب 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
میخواستم و ۷و۴۰ پاشمدیشب الارم گذاشتم،بعد ترسیدم بیدار نشم ،یدونه الارم دیگه گذاشتم رو ۸وربع.از ۲۰ د ...

اره ما هم دبیر زیستمون میگفت ..خیلی خوبه مخصوصا ما جنوبیم هوا گرمه ولی صبح زود بهاریه .خیلی هوای تمیز و خوبیه

من شاغلم دیگه جمعه ها هم صبح زود بیدار میشم اگر زیادتر بخوابم سرم سنگینی میکنه

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
سر کار میرید؟؟یا همسرتون بدر قه میکنید؟؟؟

مجردم

بله سرکار میرم یه ربع به هفت باید اثر انگشت بزنیم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
اونایی که خوابشون زیاده یه کمی به مابدن .بلکه .قبلل خوب بودم تا۸میخوابیدم الان پسرم مدرسه میره خواب ...

دقیقا🥲

من تو فکر اونام ک صبح جمعه ، ۵ پامیشن میرن کوهخیلللللی اراده دارن خداوکیلی

منم پنجو‌نیم پامیشم فلاسک چای شوهرمو پر میکنم برا سرکارش ناهارشو می‌بندم ظرف میزارم براشون صبونه شو میچیینم بعد که رفت جمع میکنم گوشیو میگیرم دستم میرم که قله های نی نی سایت و تلگرام‌ فتح کنم😂😂

منم پنجو‌نیم پامیشم فلاسک چای شوهرمو پر میکنم برا سرکارش ناهارشو می‌بندم ظرف میزارم براشون صبونه شو ...

وااااااو خسته نباشی بانو❤

فقط منو دیدی رو قله ها یه وقت دارم‌ تاپیک میذارم و اینا، باهام زیاد مخالفت نکن، پرتم نکن از کوه پایین🤪😜

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
وااااااو خسته نباشی بانو❤فقط منو دیدی رو قله ها یه وقت دارم‌ تاپیک میذارم و اینا، باهام زیاد مخالفت ...

قربونتتتت فداتتتتت بوس بوسسسس 

نه عزیزم جا برا همه هست ماشالا وسیعه اینجا🤣 

2810