2777
2789
دوست داره گلم

تو ذهن و قلبش فقط منم ؟ یا دختر دیگه ام هس؟

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگیتون به زودی بهتر میشه و ارتباطتون قوی تر میشه با خانوادش و همچی درست میشه

منظورم خانواده ی خودم بود.ن خانواده ی شوهرم.ارتباطش با خانواده ی من خوب نیست هر وقتم اعتراض میکنم دعوامون میشه.به نظرت چه جوری میشه اخلاقش؟من دوس دارم یکم مستقل بشم یعنی میشه؟

آها پس پسره

دختره 

میشه واسه من و نی نی تو دلم دعا کنید🥺 از خانواده ام دور هستم و کسی نیست کمکم باشه..دعا کنید دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشم🙏🥺 ممنون میشم صلوات بفرستید💓 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
شما که گفتی قرارع باردار شی گلم

نه عزیزم گفتم همیشه حس میکنم که دیر باردار میشم یاکلا نمیشم من مجردم همونیم پرسیدم بنظرت باهمونی که باهمیم ازدواج میکنم یانه گفتی اره حالا میخوام بدونم چندسال دیگه

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
بفرما گلم

منظورم خانواده ی خودم بود.ن خانواده ی شوهرم.ارتباطش با خانواده ی من خوب نیست هر وقتم اعتراض میکنم دعوامون میشه.به نظرت چه جوری میشه اخلاقش؟من دوس دارم یکم مستقل بشم یعنی میشه؟

2810