2777
2789

کی خونه دار میشیم 

میشه واسه من و نی نی تو دلم دعا کنید🥺 از خانواده ام دور هستم و کسی نیست کمکم باشه..دعا کنید دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشم🙏🥺 ممنون میشم صلوات بفرستید💓 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دوست داره و دوماه دیگه میبینیش

ویژگیهای ظاهری مهران ؟

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

جنسیت نی نیم چیه؟

میشه واسه من و نی نی تو دلم دعا کنید🥺 از خانواده ام دور هستم و کسی نیست کمکم باشه..دعا کنید دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشم🙏🥺 ممنون میشم صلوات بفرستید💓 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
رازداره خوش اخلاقه تو سختی ها کمکت می‌کنه و خیلی هواتو داره و تو سه ماه دیگه باهاش آشنا میشی

چقد خوب😍انشالله 

مشخصات ظاهریش میشه بگین؟

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
مرسی عزیزم برادرم ازدواج میکنه چ زمانی ؟!خواهرم چطور شرایط ازدواج داره اگه آره چ زمانی

پنج ماه دیگه برادرتون ازدواج میکنن و خواهرتونم تقریبا شرایط ازدواج داره چهار ماه دیگه 

2810