2777
2789
اره قبول میشید و دوماه دیگه استخدام میشیذ و سه ماه دیگه طلاق میگیرید

میشه بگید کجا استخدام میشم یا چه رشته ای

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ازدواج میکنید گلم

ممنونم♥️♥️

این یکی هم بگو دمت گرم

من همیشه یه حس بهم میگه که سخت باردار میشم یاهم کلا نمیشم نظرتوهم همینه؟ خودمم یکم حس ششم قوی دارم

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
منم چیزی نگفتم ک عرض کردم اینا همونان ک تو زندگیشون ب مشکل میخورنجون یکی میاد میگ اع چرا اینکارو نکر ...

بله همینجوره 

خب زنا تو مسائل اعتقادی و باوری خیلی تندرو هستن (حساس بودنه ، زودباور بودنه منظورمه)

ولی مردا منطقی ترن همیشه  ...درصورتی ک ی خانم وقتی ی مرد باب میلش باشه تا لحظه مرگشو با طرف رویاپردازی میکنه ولی اقایون واقعا انقد جزئی نگر نیستن ...فک کنم کار خداس دیگه نمیشه کاریش کرد نظام هستی زن رو لطافت و حساس بودن و جزیی نگر ساخته وو همینجور کوهی از احساسات درصورتی مردا برعکسن دقیقا کوهی از تستسترون و ...

اینجاهم خانما صرفن جهت سرگرمی اینکارارو میکنن یعنی امیدوارم همینجور باشع

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
2810