2777
2789
خانواده رو بفرستید معقول تره به عنوان یه خانم متنفرم از پسرایی که سرخود خودشون میان جلو ..

بخدا منم میدونم خوب نیست ولی مجبورم میگم اول نظر دختره رو بدونم بعدش شماره خاهرمو میدم باهاش حرف بزنه بلاخره هردو زن هستن بهتر میتونن حرف بزننن بعد دیگه ببینم نظر دختره چیههه ....

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ظاهر و رفتارش چجوریه ؟از چجوری دخترایی خوشش میاد ؟مامانش درمورد چی فکر میکنه ؟

خیلی خشنبپه و جنتلمنه و از دخترهای خوشگل و تک پر و لاغر خوشش میاد بنظزش دختر خوبی هستی 

قطعا بار اول پیشنهاد کافی شاپ و... رو قبول نمیکنه.فقط بهش بگو من ازتون خوشم اومده اگه اجازه بدین به ...

ما کوردیم بعدشم تو شهر کوچیک ک همه هنو میشناسن من اصلا هوشم نمیاد اینحوری واقعا قصدم جدیه منتهی میخام نظر دختره رو بدونم بگم شرایط من اینجوریه شماره خاهرنو بهش میدم باهاش حرف بزنه شرایط منو بگه بعد ک اوکی شد بقیش طبق رسم و رسومات پیش میریم 

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

ما کوردیم بعدشم تو شهر کوچیک ک همه هنو میشناسن من اصلا هوشم نمیاد اینحوری واقعا قصدم جدیه منتهی میخا ...

اوکی پس شماره خاهرتون رو بهش بدید و سنتی خاستگاری کنید 

2810