2777
2789
بنظرم 26 سالنه و اره بهت درخواست میده ماه دیگه و بنظرم ده روز قبل همو دیدید هر چقدر دوست داری سوال ب ...

ککی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
اره مشکلی نداره منم کمکتون میکنم

مرررسی واقعا

درخاست میدم قبول کنین توضیح میدم براتون بعد سر فرصت ج بدید

ممنونم ازتون مرررسی 🙏🌹

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب درست بود یقین پیدا کردین

حس ششم هستید!

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
ممنون گلم 😊

این فکری که تو ذهنمه میشه؟؟

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
مطمئنی گلم آخه از پاییز پارسال در موردم کنجکاوی میکنهخودمم خوشم اومده ازش ،به نظرت استوری که دیشب گذ ...

اره مطمئنم گلم به زودی سین می‌کنه اره گلم دوستون داره  ذاتش درست بشو هست

خجالت میکشم زانو بزنم چیکار کنم حالا🤦‍♂️

نکن تو رو خدا 

اگر وافعا قصدتون ازدواجه، با خانواده مطرح کن

و اجازه بده یکی از اعضای خانوادتون مثلا خواهرتون باهاش صحبت کنه و شرایط شما رو بگه،اگه شرایط شما ایده آلش بود برین خواستگاری رسمی.

حلقه دادن واسه کسیه که یه عمره با طرف بوده الان میخواد ازدواج رسمی کنن‌

تو فرهنگ ما اینطوری درست نیست

اللّهم عجّل لولیک الفرج
2810