2777
2789

حقتو حلال کن ؟؟ 

نه هر چی که کاشتی باید درو کنی 

هرچی به گربه انداختی باید گریه کنی 

هرچقدر پل شکستی 

باید بشکنی هر چقدر باعث شدی شبها از ناراحتی حرفات 

نخوابه باید بی خوابی بکشی  

حق هیچ وقت حلال نمیشه 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
واقعا طلب حلالیت کار سختیهخیلی بابت اخلاق های بدم خودم سرزنش میکنم 🙂

اره حلال کردن به اسونی نیست 

امیدوارم همه مون مواظب باشیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو تا حق داریم حق الله حق الناس شاید طرف توبه کنه خدا ببخشه ( حق الله) ولی حق مردم چی؟ ( حق الناس)

دقیقا حق الناس میگن حتی اگه پیامبر خدا هم بیاد شفاعت تا طرف نبخشه هیچ کاری نمیشه کرد 

من هروقت میخوام ی کاری کنم که احساس کنم حق کسی ضایع میشه، به این فکر میکنم که شاید دیگه هیچوقت اون طرفو نبینم تا حلالیت بگیرم ،بعد اون دنیا باید بخاطر یه حق و ناحق کوچک کلی بدبختی بکشیم 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

من خودم واقعا شاهد این بودم بعضی افراد انقدر ظالم و بد بودن که فردی که مظلوم واقع شده با شنیدن اسمشون حالش بد میشه 

فرض کن با یک تهمت با یک غیبت مسیر زندگی اون فرد و تغییر دادن یا بدتر بارها تحقیر کردن باعث شدن افسرده و اسیب دیده بشه بعد با یک جمله راحت ببخش خیلی توقع زیادیه 

ولی باید خیلی مراقب رفتارمون باشیم امیدوارم که در اخر همه عاقبت بخیر باشیم 

من خودم واقعا شاهد این بودم بعضی افراد انقدر ظالم و بد بودن که فردی که مظلوم واقع شده با شنیدن اسمشو ...

دقیقا همینا ک میگی برام پیش اومده  همون بلاها که گفتی سرم اومد خیلی گریه میکنم 

من هروقت میخوام ی کاری کنم که احساس کنم حق کسی ضایع میشه، به این فکر میکنم که شاید دیگه هیچوقت اون ط ...

کاش همه مون این فکرو کنیم مثل شما

کاش همه مون این فکرو کنیم مثل شما

باید اینطور باشیم والا اگه به اون دنیا و عذاب و داداشش اعتقاد داشته باشیم ،گرفتار میشیم، چون روایت هست که گفته شده خدا از حق خودش میگذره ولی در مورد حق و الناس مسپاره به کسی که حقش ضایع شده،و میگن در ازای رضایت طرف مقابل از حسناتت کاسته ،یا از عذاب اون به نامه عملش اضافه میشه

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
دقیقا همینا ک میگی برام پیش اومده همون بلاها که گفتی سرم اومد خیلی گریه میکنم

همه از این تجربه ها داریم 

شده حتی ظاهر اون فرد به درستی یادمون نیاد ولی حرکت و رفتاری که داشته و حرفی که زده رو تا عمر داریم یادمون نمیره 

همه از این تجربه ها داریم شده حتی ظاهر اون فرد به درستی یادمون نیاد ولی حرکت و رفتاری که داشته و حرف ...

برای من خیلی فرق داشت ظاهرشونم همیشه جلو چشممه

2810