2777
2789
عنوان

چقد دلم گرفته

254 بازدید | 37 پست

از همه چیز از زندگی

ازینکه انقد شوهرمو دوست دارم ولی اون هیچ وقت برام ارزش قائل نیست

اخه دیوار کوتاه تر از من نمیبینه برای خالی کردن دق دلیش

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

🥲🥲

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه ارزوم بود انقدری ک اون منو دوسداره منم دوسشداشته باشم 

شاید همسر تو هم مثل منه 

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
2805
درکت میکنم🥺

امشب مهمان داشتیم بچها خیلی اذیت کردن الان رفت سر کار بعد جلو مادرش گفت تا برم و بیام تکلیفمو باهات مشخص میکنم بچه ها نخوابیدن چه ربطیش به من

پچ پچ کردن چیکار من

تو ساعت ۴ میری من چیکاره هستم

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

همیشه ارزوم بود انقدری ک اون منو دوسداره منم دوسشداشته باشم شاید همسر تو هم مثل منه

خوشبحالت

کاش جای منم عوض میشد

اما اینجوریه ک من براش میمیرم اما اون بهم اهمیت نمیده

مثلا دایم ازم ایراد مسگیره

امشب ک مهمان داشتیم همینکه سفره پهن شد دخترم بهانع چیس گرفت منم ننشستم پای غذا مجبور شدم درست کنم برگشتم سر سفره تا همه خوردن یه مشت استخوون گذاشتن برای من

خییییییلی دلم گزفت خیلی

اگه من بودم اول بشقاب اونو پر مسکردم ولی اون اصلا براش مهم نبود

حتی برای اون چند تکه استخوونم انگار زورش گرفت

منم دلم گرفتهتو کشور غریبمریض و بدحالدلتنگ و ناراحت

خوش۰بحالت ک دوری

نزدیک بودن ولی بی ارزش بودن بدتره

کدوم کشوری؟

منم دلم گرفتهتو کشور غریبمریض و بدحالدلتنگ و ناراحت

وااای عزیزم

من تو شهر غریب سختمه، خدا بهت کمک کنه که تو کشور غریب بتونی طاقت بیاری🥺

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
خوشبحالتکاش جای منم عوض میشداما اینجوریه ک من براش میمیرم اما اون بهم اهمیت نمیدهمثلا دایم ازم ایراد ...

بی معرفت

البته خیلی از مردها حواسشون به این چیزا نیست

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
بی معرفتالبته خیلی از مردها حواسشون به این چیزا نیست

اصلا هواسش۰ نیست اصلا

ازینکه انقد بی ارزشم احساس حقارت میکنم

وااای عزیزممن تو شهر غریب سختمه، خدا بهت کمک کنه که تو کشور غریب بتونی طاقت بیاری🥺

فکر کنم از غصه زیاد مریض شدم

همه ش استرس

همه ش گریه و ناراحتی

باورت نمیشه با این سن و سال دلم مامانم رو الان میخواد

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
2810