2777
2789

سال ۹۴ جهاز خریدم ۳۰ ملیون.

همون ۳۰ رو داده بودم‌طلا الان ۱ملیارد و ۴۰۰ ملیون پولش میشد.

در حالی که وسایلا چی شدن هیچی.

سال ۴۰۱ ماشین خریدم ۱۲۰ ملیون پراید ۸۹

الان همون پراید ۱۸۰ پولشه

همونو طلا خریده بودم الان ۳۰۰ پولش بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه بازار ایران قابل پیش بینی نیست .

طلا الان مقداری رشد کرده

بخاطر جنگ اوکراین و اینا احتمالن بازم بالا میره

اما به مرور 

مسکن هم بخاطر اینکه سال دیگه بانک‌ها موظف به فروش املاک شون ممکنه یه نمه راکد بشه 

اگه مستاجر هستی بده خونه باغ بگیر یا ویلا شمال بگیر بده اجاره 

یه نمه هم طلا 

و یه نمه هم نقره بگیر 

نقره تازه شروع به رشد کرده

من تحلیل گر نیستم از خودم اینا رو گفتم خودت تحقیق کن 

ما بخاطر تحریما و وضعیت تورمی کشور تو چن سال اخیر خیلی نرخ ارز رفته بالا و بالا رفتن نرخ ارز بیشترین بازدهی رو توی طلا داره مسکن در شرایط فعلی نمی تونه به اندازا طلا رسد کنه.البته باز شما برای سرمایه گذاری باید بیشتر تحقیق کنین

نه طلا گرمی ۴۰۰ بود فروختم اینجا رو خریدم ۸۰ تومن.الان طلا ۱۰ برابر رشد کرده شده ۴ تومن اینجا شده ۱ ...

یعنی واس خرید خونتون فقططط طلا فروختین؟اگ روی طلا پول گذاشته باشین باید اون رو هم درنظر بگیرین 

اخه بازار ایران قابل پیش بینی نیست .طلا الان مقداری رشد کردهبخاطر جنگ اوکراین و اینا احتمالن بازم با ...

مستاجر نبستم این‌واحدی که توش نشستم حدود ۱ تومن قیمتشه.

یه مقدار طلا دارم میخوام بفروشم بدم مسکن مهر شهرمون ۷۰۰ ۸۰۰ تومنه ولی دو دلم که بازدهی طلا بیشتر خواهد بود یا مسکن مهر

عزیزم حرفا میزنی خب پول جهاز بوده دادی جهاز چیکا میکردی باهاش؟وسایل از کجا می‌آوردی اوووو معلومه هر چیزی از سال نود و چهار میخربدی. تا الان ده برابر میشد 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
2810