2777
2789
عنوان

دوست پسر خارجی

108 بازدید | 9 پست

سلام 

من تو ی برنامه ای با ی پسر اهل ترکیه آشنا شدم باهم شوخی میکردیم و این شخص بعد چند ساعت گفت از من خوشش اومد و میخاد باهم باشیم 

منم گفتم که وقتشو ندارم و قرار نیست نیازی برطرف کنم و اون قبول کرد گفت من به نظرت احترام میزارم 

ون  روزه الان داریم حرف میزنیم اون میگه واقعا دوست دارم و...

و واقعا تا الان به عقیدم احترام گذاشته و اگر چیزی ناراحتم کرده انجامش نداده ولی خیلی شک دارم که بخام بهش اعتماد کنم 

از طرفی میخاد سه ماه دیگه بره آلمان که منم از قضا قصدم مهاجرت به آلمانه البته یکی دو سال دیگه

از لحاظ چهره خیلی میپسندمش و خب به هر صورت خوشم اومده ازش

تو گذشته خودش با دخترای زیادی بوده مثل اینکه و الان هر وقت میپرسم از چه چیزی توی من خوشت میاد میگه تو با بقیه دخترایی که دیدم فرق داری

من موندم الان این جمله تو فرق داری رو واقعی گفته یا پسرای خارجی هم از این دروغا میگن 😂

در کل نمی‌دونم در رابطه با ایشون چه حرکتی بزنم اگه میشه راهنمایی کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
یه دختر میشناسم اونم مثل تو فکر میکرد از خونه فرار کرد دست از ما دراز ار برگشت خونه بهشم ت.جاوز کردن ...

وای نه اصلا من اینطوری فکر نمیکنم که بخام با کسب فرار کنم یا اصلا قصدم واسه مهاجرت از طریق تحصیله کاری با اون ندارم  

کلا ازش خوشم اومده بود خواستم ببینم اگه تجربه ای دارید به نظرتون برم تو رابطه باهاش یا نه