2777
2789
عنوان

مادرشوهرم عاشق اینه من طلاق بگیرم

126 بازدید | 9 پست

پسرم داشت یه چیزی مینوشت اومدم پرتقال دادم دهنش دوقطره آب پرتقال ریخت رو دفترش پسرم از حرص سه تا برگه از دفترش کند منم گفتم چته چرا اینجور میکنی مادر شوهرمم گفت اره با بچه چکار داری چرا اذیتش میکنی میخوای برات مادر جدید بگیرم 

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدر شوهر داری ؟ با خنده به بچه میگفتی عزیزم میخوای برا بابا بزرگت یه مادربزرگ خوب بگیرم ؟

ریدم بهش ولی میخوام واقعا دیگه عملی بزنم تو برجکش بزارم برم 

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
پدر شوهر داری ؟ با خنده به بچه میگفتی عزیزم میخوای برا بابا بزرگت یه مادربزرگ خوب بگیرم ؟

اره دارم اون اهل چرت گفتن نیست

اره دارم اون اهل چرت گفتن نیست

اصن دعوا نکن یه مدت نرو خونشون به همسرت هم با ناراحتی بگو مادر فلان حرف رو پیش بچه گف تو بچه احساس ناامنی ایجاد می‌کنه این حرفش حتی به شوخی هم خوب نیس 

اصن دعوا نکن یه مدت نرو خونشون به همسرت هم با ناراحتی بگو مادر فلان حرف رو پیش بچه گف تو بچه احساس ن ...

رگ به دوتا بچه هام گفت بریم مامان جدید بگیریم بعد بچع هام گفتن نه من همین مامان میخوام ولی واقعا حتی از بچمم بدم اومد

رگ به دوتا بچه هام گفت بریم مامان جدید بگیریم بعد بچع هام گفتن نه من همین مامان میخوام ولی واقعا حتی ...

تو نباید اینجوری میگفتی من بودم با خنده به بچه هام میگفتم عزیزم می‌خواین مامان بزرگ جدید بگیریم براتون ؟

تو نباید اینجوری میگفتی من بودم با خنده به بچه هام میگفتم عزیزم می‌خواین مامان بزرگ جدید بگیریم برات ...

اونم میگفت تو با بچه دعوا میکنی نه من