2777
2789

پسرم داشت یه چیزی مینوشت اومدم پرتقال دادم دهنش دوقطره آب پرتقال ریخت رو دفترش پسرم از حرص سه تا برگه از دفترش کند منم گفتم چته چرا اینجور میکنی مادر شوهرمم گفت اره با بچه چکار داری چرا اذیتش میکنی میخوای برات مادر جدید بگیرم 

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
پدر شوهر داری ؟ با خنده به بچه میگفتی عزیزم میخوای برا بابا بزرگت یه مادربزرگ خوب بگیرم ؟

ریدم بهش ولی میخوام واقعا دیگه عملی بزنم تو برجکش بزارم برم 

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
پدر شوهر داری ؟ با خنده به بچه میگفتی عزیزم میخوای برا بابا بزرگت یه مادربزرگ خوب بگیرم ؟

اره دارم اون اهل چرت گفتن نیست

اره دارم اون اهل چرت گفتن نیست

اصن دعوا نکن یه مدت نرو خونشون به همسرت هم با ناراحتی بگو مادر فلان حرف رو پیش بچه گف تو بچه احساس ناامنی ایجاد می‌کنه این حرفش حتی به شوخی هم خوب نیس 

اصن دعوا نکن یه مدت نرو خونشون به همسرت هم با ناراحتی بگو مادر فلان حرف رو پیش بچه گف تو بچه احساس ن ...

رگ به دوتا بچه هام گفت بریم مامان جدید بگیریم بعد بچع هام گفتن نه من همین مامان میخوام ولی واقعا حتی از بچمم بدم اومد

رگ به دوتا بچه هام گفت بریم مامان جدید بگیریم بعد بچع هام گفتن نه من همین مامان میخوام ولی واقعا حتی ...

تو نباید اینجوری میگفتی من بودم با خنده به بچه هام میگفتم عزیزم می‌خواین مامان بزرگ جدید بگیریم براتون ؟