2777
2789
عنوان

باردار نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 44 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خدا خیرت بدهجای من باشی چی میگیمن ۳۷ سالمه تازه باردار شدمتوکل ب خدا کننماز استغاثه ب حضرت زهرا بخون ...

خب دیگه عزیزم از 30 سالگی شروع کردی به درمان صبر و طاقت داشتی من خیلی داغون شدم گاهی وقتا میگم کاش بمیرم روحیه ندارم دکترا هم ک‌ فقط بلدن پول بگیرن و ناامید کنند

خب دیگه عزیزم از 30 سالگی شروع کردی به درمان صبر و طاقت داشتی من خیلی داغون شدم گاهی وقتا میگم کاش ب ...

توام روحیه داشته باش.من بیشتر رو خدا حساب باز کردم.سمت امام رضا رفتم بهش گفتم پول دکتر و دوا درمون ندارم تو دکترم باش‌بعد اون صداش کردم دکتر رضا...توام ی سر ب دکتر رضا بزن

توام روحیه داشته باش.من بیشتر رو خدا حساب باز کردم.سمت امام رضا رفتم بهش گفتم پول دکتر و دوا درمون ن ...

یا امام رضا😭😭مرسی که همدردی کردی نمیدونم چطور 7 سال تحمل کردی ولی امیدوارم صحیح و سالم زایمان کنی بچت بشه باعث افتخارت میفهمم چقدر سخته.

یا امام رضا😭😭مرسی که همدردی کردی نمیدونم چطور 7 سال تحمل کردی ولی امیدوارم صحیح و سالم زایمان کنی ...

زجر کشیدم.....

اما خب نهایت اروم شدم گفتم خدایا راضی ام ب رضای تو.هر چی تو بخوای

وقتی اروم شدم ب خواسته خدا دل دادم اونوقت هدیه شو بهم داد

بببن ما ادما تو هر مرحله از زندگی داریم امتحان میشبم

الان فکر نکن من بچه دار شدم تموم شد.نه!یه مرحله دیگه ای از امتحان زندگیم شروع شده

ما همش در حال امتحانیم

برو سمت دکتر رضا اما خودتو بسپار ب خواست خدا.بزار خدا واست تصمیم بگیره که اون بهترینه تصمیم گیرنده هاست

یا امام رضا😭😭مرسی که همدردی کردی نمیدونم چطور 7 سال تحمل کردی ولی امیدوارم صحیح و سالم زایمان کنی ...

ممنونم عزیزم

ان شاءالله عاقبت همه بچه ها خیر باشه

برات صبر ارزو میکنم صبری که تهش خواسته تو با خواسته خدا یکی بشه

ممنونم عزیزمان شاءالله عاقبت همه بچه ها خیر باشهبرات صبر ارزو میکنم صبری که تهش خواسته تو با خواسته ...

قربون مهربونیت خواهر سالم باشی درست میگی باید خدا بخواد فقط😞

منم ۳۴ ام  ۸ سال اقدام  برام مهم نیست  خدا نخواسته فعلا   چقدر الکی خودتو پیر میکنی   اگر ب خدا توکل کنی خودش حواسش هست  این همه ناله وزاری   بهتر یکم بی خیال باشی شاید زودتر ب نتیجه برسی هزینه ای اف چقدر میشه  بیمه قبول نمیکنه

2810