2777
2789
عنوان

اگر تو سرچ گوشی شوهرتون فیلم ناجور ببینید چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 48 پست
آخه من این موضوع رو به پاکی ربط نمیدم از رو کنجکاوی احتمالا می بینه اگرررر با شما ارضا نشه و خودشو ب ...

روزایی ک من نبودم نگاه میکرده مثلا ۲۷ ابان من خونه مادرم بودم این خونه مونده دیده و حتما ارضا کرده دیگه ک سمت من نیومده

منم امشب خیلی گریه کردم نفسم بند اومد اصلا باورم نمیشه شوهرم خیلی ادعای پاکی میکرد من واقعا فکرمیکرد ...

از دست این مردا.

حالا فک کن من باردار هم هستم بعد فهمیدم.کلا روحیم خراب شد

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
روزایی ک من نبودم نگاه میکرده مثلا ۲۷ ابان من خونه مادرم بودم این خونه مونده دیده و حتما ارضا کرده د ...

آره منم یه روز خونه‌ی مادرم اینا بودم.اومدم فهمیدم نگاه کرده.

گفتم دیگه جلوی من از پاکی حرف نزن‌.چطوری غیرتت میکشه زنای لخت دیگه رو نگاه کنی.

گفتم شاید انقدر بی غیرت شدی که واست فرقی نمیکنه که منم مردای لخت دیگه رو ببینم و هی بیان جلو چشمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر چیگفتم که تغییراتشو حس کردم کنجکاو شدماصلا انگار بمن توجهی نداره تو فکر یکی‌دیگس من همش اینو میف ...

۱.این که کارای جدید میکنه  به نفع توعه واقن چون بیشتر مردا به خودشون زحمت نمیدن کار جدیدی بکنن 

۲.این که فکر میکنی تو فکر یکی دیگه اس هم فقط فکر توعه شاید اینجور نباشه اصلن 

۳.تصور کن خودتم یه لحظه اون موقع به یکی دیگه فکر کنی میبینی غیر ممکن نیست و‌گذراس 

(اینا تجربیات خودم بود)

بر خوردتون درس نیست !

شاید.ولی تو بارداری کلا اعصاب ضعیف میشه.شوهر باید اینو بفهمه.نه اینکه تو این شرایط هم من ملاحظه گر باشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستش شاید با فکر کردن بهش حالم بهم بخوره و ازش متنفر بشم ندیدم ازش ولی می‌دونم تجربه کرده حتما و سعی میکنم کلا به این موضوع فکر نکنم خودمو خوب میشناسم حالم اینطوری از طرف بهم میخوره دیگه

هیچوقت زوم نکردم رو این چیزا ولی شرایط کاری و تحصیلی هر دومون طوریه زیاد وقت این چیزارو نداریم منم ترجیح میدم وقتی نیستم  تویی غذایی اون کافور بریزم برم  خودم آدم سرد مزاجیم 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
شاید.ولی تو بارداری کلا اعصاب ضعیف میشه.شوهر باید اینو بفهمه.نه اینکه تو این شرایط هم من ملاحظه گر ب ...

تو این شرایط اخه چرا رفتی کنکاش کردی که اعصابتم بهم بریزه

بعدشم با گفتن این جور چیزا نه تنها منعش نکردی بلکه کنجکاوترم میشه مطمان باش 

پس شتر دیدی ندیدی  

کم کم خودش بدردنخور میشه.... زود نقطه چین میگیره...هم خودش عذاب می‌کشه هم تو... بهش این چیزا رو توضیح بده بگو اصلاح کنه... ولی چون میگی آدم با خدایی هست خیلی خوردش نکن بالاخره شیطون همه رو گول میزنه...

آره منم یه روز خونه‌ی مادرم اینا بودم.اومدم فهمیدم نگاه کرده.گفتم دیگه جلوی من از پاکی حرف نزن‌.چطور ...

منم اولش گفتم اینارو بگم بهش 

ولی فعلا احتیاج دارم فکرکنم ببینم چکاری درسته

2810