2777
2789

واقعا نمیدونم چی بگیرم از کجا بگیرم چیکار کنم

میخوام یه چیز معمولی باشه ولی بدردبخور باشه فیک نباشه دوتا رنگ درست حسابیم داشته باشه اصلا هیچی پیدا نمیکنم خارجی که اصلا نیست فیکشون هست ایرانیم باز نمیتونی مطمئن باشی اصله یا فیکه و نظراتی که دربارشون میدن خوب نیست و... 

فقط همه جا آب آلبالبو ریختن تو شیشه 🫠

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

والا من نمیدونستم تینت فیک و اصل داره فقط یکی من خریدم لبامو خشششششک میکنه😶

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

تینت شامپاینی خیلی خوبه 

اولین بار شوهرم برام کادو گرفت اصل بود بو و بافتش خیلی خوب بود تا ۶.۷ ماه هرچی استفاده میکردم یارم رنگ داشت بعد اون دیگه اصلشو پیدا نکردم یکی دو بار خریدم ولی لبامو میسوزوند فیک بود 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من نمیدونستم تینت فیک و اصل داره فقط یکی من خریدم لبامو خشششششک میکنه😶

گرونم هستن کلی پول میدی آخرش یه راست میره تو آشغالی 🤦🏻‍♀️

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بدترین وسیله ی ارایشی تینته چندش ی رژ درست حسابی بخر بزن برا گونه هم اگه بخوای ی رژگونه بخر بزن تینت ...

نههه خیلی خوبه به شرطی که خوبش باشه نه این دوهزاریا که کلی میکشن روش میکنن تو پاچت

رژ دارم ولی تینت نیاز دارم رژ که کار تینتو نمیکنه

دلم تینت شیگلم رنگ لول آپش رو میخواد

ولی خب 

دلم تینت شیگلم رنگ لول آپش رو میخوادولی خب

من به شیگلم اعتماد ندارم گرونم هست من تینت اتود اصل دارم خیلی رنگش پر رنگ نی ولی خوبه. اسنس و گابرینی هم دوستم داره راضیه  گلدن رز هم تینتش خیلی معروفه 

من به شیگلم اعتماد ندارم گرونم هست من تینت اتود اصل دارم خیلی رنگش پر رنگ نی ولی خوبه. اسنس و گابرین ...

اتود که آخه من میگم اصلاشم فیکه اصلا فکر نکنم اصلش اینجا باشه حالا شاید گرفتم ولی اونم رنگاش خیلی جیغن من اونجوری نمیخوام

منم نمیخوام پررنگ باشه فقط خوشرنگ باشه

شیگلم هم که کلا نمیگیرم مگر اینکه خودم شخصا یا یه آشنای نزدیک واسم از نمایندگی خودش بگیره

گابرینی هم نمیدونم چجوریه ندیدم، اسنس هم نمیدونم از کجا بگیرم اگه میدونستم قطعا اسنس میگرفتم

این مدل گلدن رز خیلی معروفه ولی به نظرم برا لبه فقط راستی زله ای اصلا نگیری همه میگن اشغاله

اینم ژله ایه دیگه

منم فقط واسه لب میخوام

مرسی عزیزم از راهنماییت حالا ببینم چی میشه بالاخره یه چیزی میگیرم