2777
2789
عنوان

وای تو مدرسه اولین چیزی که ازت میپرسن اینه که

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 20 پست
والا ما همه بچه ها کلاسمون موهاشون رنگه نه رنگ قهوه‌ای ها قرمز آبی سبز رنگین کمانی

کاش ده سال دیرتر دنیا اومده بودم هق

نه ده سال کمه صد سال 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوانده کره‌ای چه ربطی داره عزیزم ؟؟

موهاشونو رنگ فانتزی میزنن دیگه

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

موهاشونو رنگ فانتزی میزنن دیگه

خوب ؟؟😐 چه ربطی داشت خواننده های آمریکایی هم موهاشونو رنگ فانتزی میزنن 🤔 واقعا هرچی می‌بینی رو نگو عزیزم واقعاً ربطی به چیزی نداره به جز سلیقه ادم 🌷

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

خوب ؟؟😐 چه ربطی داشت خواننده های آمریکایی هم موهاشونو رنگ فانتزی میزنن 🤔 واقعا هرچی می‌بینی رو نگو ...

چرا گارد میگیری خب ، اطرافم هستن طرفدار خاننده های کره این و اینکارو کردن ، ناراحتی نداره ک 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

چرا گارد میگیری خب ، اطرافم هستن طرفدار خاننده های کره این و اینکارو کردن ، ناراحتی نداره ک

نه عزیزم گارد نمی‌گیرم ناراحت نشو 💜🌷 خواستم بگم ربطی نداره منم خواننده مورد علاقم کره‌ایه اما خوب برا سلامتی موهام رنگ نمیکنم 😁

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻