2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم از راهنماییت البته حاقظ و مولانا رو هم خیلی دوست دارم و احترام قائلم ولی فکر کردم از نظر ...

عزیزم چون به این بزرگان احترام قائلی زود پیشرفت میکنی ومیبخشی. من مثل تو هستم کسی ناراحتم کنه. آیه ای تو سوره نسا هست میگه والصلح خیر در آخر دعوای زن و شوهر اینو میگه. من مدام تکرار میکنم والصلح خیر ذاشتی بهتر است تمام کینه هام میره. یا بیت طلایی مولانا رو به خودم میگم که ازاین آیه گرفته. چو حق فرمودست کاصلح خیر. رها کن ماجرا را ای یگانه. و آسوده میشم. در پناه حق باشی

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

همیشه ایراد خودم هم میگم ولی خب کارای اونا از همه بدتر اینکه دست کم گرفته شدم یعنی انگار براشون آب خ ...

نه ایراد کار خودت منظورم این نیست که بگی حتما منم فلان بدی رو کرده بودما

منظور اینه: من اجازه دادم

من ازشون دور نشدم

من قطع رابطه نکردم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
2805
یعنی حس کردی به خاطر عذاب ها و طعنه ها شون به شماست ؟ اره گاهی حرفها خیی زمان می‌بره ولی خب محاله دل ...

نه عذاب هاشون باعث شد من جواب رد بدم به خواستگاریشون

و قرار بود برادرشون فوت کنه!

اونوقت من تازه گرفتار می شدم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

دو نفر تو زندگیم یه روزایی خیلی اذیت کردن منو

من یه مدت رها کردم و فراموش کرده بودم اوناهم اخلاقشون بهتر شد با من

الان بازم همش داره یادم میاد که چیکارم کردن هی دوباره حرص میخورم خودمو اذیت میکنم 

گاهی میگم شاید پشیمون شده باشن از کاراشون مثل خودم که سالای قبل اشتباهاتی داشتم پس اینقدر کشش ندم

ولی،خب آب خوش،از گلوشون پایین نرفته چندساله و همش مریضن

دو نفر تو زندگیم یه روزایی خیلی اذیت کردن منومن یه مدت رها کردم و فراموش کرده بودم اوناهم اخلاقشون ب ...

منم مطمئنم اینا آب خوش از گلوشون پایین نمیره ولی خب چه فایده بحال من داره روحیه و غرور و اون روزهایی که رفت برمیگرده ؟