2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روانپزشک

من دختر خالم همینحوری بود میرفت پیش روانپزشک هی بهش دارو میداد چون ما باهم تو یه ساختمون زندگی میکردیم خیلی واضح متوجه تغییر رفتاراش میشدم از وقتی دارو مصرف میکرد حالش بدتر شده بود یه شب بجا سه تا قرص بخوره ۵تا خورده بود ماهم ترسیدیم زنگ زدیم امبولانس چون قرصاش خیلی خطرناکن پرستار امبولانس اومدتو معاینش کرد گفت اینا از کجا اوردی خوردی گفت روانپزشکم داده بهش گفت هرکسی دکتر نیس این روانپزشکام هیجکسو دست خالی رد نمیکنن مشکل داری برو پیش روانشناس بیچاره بردنش معدش شست شو دادن از اون به بعدم قرصاش نخورد واقعنم حالش بهتر شد 

از تظر من روانپزشک مال ادمای مشکل روحی روانی دارن کسی مشکل داره دپرسه تو خودشه باید بره پیش روانشناس

2805
غذا که نمیخورم شب ها حتی همین الان دارم گریه میکنم هیچ جا تقریبا 4 هفته اس نرفتم یا شاید 6 هفته 😭😭 ...

دختر خاله منم همینجوری بود دقیقا بنظر خودت این علائم واقعا چیزیه که نیاز بستری داشته باشه

اوفف از دست این روانشناس و روانپزشکا 

خودشون هزار گیر و گور دارن تو زندگیشون به عینه دیدم مشکل دارن بعد نسخه می‌پیچند برا مردم 

اصلا قبولشون ندارم 

احتمالا مشکل بزرگی برات پیش اومده مدتی بعد فراموش میکنی و دوباره شادی میات برات 

ببین کم خونی نداشته باشی و ایمانت رو قویتر کن با خدای مهربون که عاشقته درد و دل کن و خودتو دوست داشته باش اگر بفهمی دنیا و آدمهاش چقدر بی‌ارزشن و خودتو عشقه افسردگی از بین میره 

الان همه افسردن ولی اصلا سمت قرص نرو عزیزم

باید مبارزه کنی باهاش فقط باید بخوای 

منم بخاطر شکست عشقی و مشکلاتی دیگه دوره های افسردگی داشتم هیچ جا نمی‌رفتم شبا گریه میکردم خوراکم خیلی کم شد و آب شدم اما تنها یارم خدا بود دنیاست دیگه دورانهای پر مشکل گذشت و روزهای خوب و شاد اومدن بالاخره 

به خودت بگو بالاخره یه روزی نوبت رسیدن به شادی و آرامش منم میشه 

ول کن این روانشناسان روانی رو اون پدرشون فروید بود که سرتا پا روانی و مشکل دار بود 

رابطه ات با خدا رو عمیقتر و نزدیکتر کن وگرنه هزار دکتر و هزار قرص بخوری فایده نداره  

اوفف از دست این روانشناس و روانپزشکا خودشون هزار گیر و گور دارن تو زندگیشون به عینه دیدم مشکل دارن ب ...

ممنونم😭😭فردا میرم روانشناس ببینم اون چی میگه اصلا نمیتونم بخوابم کلا از کودکیم تقریبا وقتی 12 سال سن داشتم دیگه خواب نداشتم و کلا نمیخوابم حالا این سر موضوع بدتر شد😭😭😭😭کم خونی رو هم همیشه داشتم دقیقا 10 سالم بود آزمایش دادم دیم کم خونی دارم و همیشه چشام سیاهی میره😭😭😭😭

ممنونم😭😭فردا میرم روانشناس ببینم اون چی میگه اصلا نمیتونم بخوابم کلا از کودکیم تقریبا وقتی 12 سال ...

میدونی کم خونی عامل بی حوصلگی و افسردگی و سرگیجه و کسلی و بی‌حالی و اختلال خواب و کلی مشکل دیگست عزیزم بخاطر خودت حتما حتما درمانش کن اول کم خونیتو جبران کن بعد اگر خواستی برو روانشناس  

همه کم خونی دارن بعضیهاشون هم ژنتیکیه ولی بازم ۵یر عامل ژنتیکی کم خونی ناشی از فقراهن از راه غذا دارن 

من وقتی قرص آهن  میخورم اصلا حالم و حوصلم بیشتر اینو به طور واضح حس میکنم 

ازمایش جدید بگیر میزان کم خونیتو چک کن و برو دکتر  راهنماییت کنه کل ویتامین‌های بدنتو بهش بگو برات تو آزمایش چک کنن 

هموگلوبین آهن و تمام ویتامین‌ها مثل دی و کلسیم  و... و تیروئید که شامل T3وT4وTSH

بعد جواب ازمایشم نشون یه متخصص بده 

عزیزم سرگیجه نشونه اصلیشه منم نو سن بلوغ همش سرگیجه داشتم و کم خون بودم هنوزم دارم مقدار کمی ارثی ژنتیکی که خب درصد پایینینش هست اما خب بخاطر نوع تغذیه و غذاهای این روزها آهن و ویتامین‌ها جذب بدن نمیشه که البته با توجه به آزمایش باید کمبودها رو با قرص و کپسول آهن و ویتامین باید جبران کرد که زیادشون هم به بدن ضرر میرسونه 

مواظب خودت باش گلم قدر خودتو بیشتر بدون حتما به خودت برس این بهت حس خوب میده و کم کم افسردگی از بین میره 

گاهی بخاطر جسم هست و گاهی بخاطر موقعیت‌های زندگی روح آدم آزرده میشه 

به روانشناس هم بگو کم خونی داری ببین چی میگه