2777
2789

سلام مامانا من میخوام دخترم. از شیشه بگیرم ۲۳ماهشه 

دیگه خیلی کم شیشه میخوره بیشتر غذا دوس داره وزنش هم خداروشکر عالیه 

حالا سوالم اینه.

اول اینکه شیر پاستوریزه تو بطری بخرم یا پاکتی 

دوم باید بجوشونم بعد بهش بدم تو لیوان یا نه 

میشه راهنمایی کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من نمیدونم 

تنها چیزی که میدونم و مشاوره بهم گفت 

اینکه 

هیچوقت بعد شیشه لیوان نی دار تهیه نکن براش ک عادت ب میکیدن همچنان داشته باشه 

لیوان ترک کنه خدای نکرده انگشتش یوقت میکنه دهنش

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی

بطری بهتره پاکتی ها فرا دما هستن مورد نگه دارنده ی بیشتری دارن ،اگه مطمئن باشی سالمه جوشوندن نمیخواد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
من نمیدونم تنها چیزی که میدونم و مشاوره بهم گفت اینکه هیچوقت بعد شیشه لیوان نی دار تهیه نکن براش ک ع ...

خودمم تو ذهنم این بود تو لیوان بریزم

این شیر پاکتی کوچک ها چطوره؟

شیر کارخونه ای رو احتیاج نیست بجوشونی اما اگه از لبنیاتی میگیری و کیلویی هست حتما بجوشون

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
بطری بهتره پاکتی ها فرا دما هستن مورد نگه دارنده ی بیشتری دارن ،اگه مطمئن باشی سالمه جوشوندن نمیخواد

شیر سرد که از یخچال میریزم تو لیوان برای دخترم به معدش آسیب نزنه

2810