2777
2789
عنوان

عروسی پسر عموتون میرین اگه عروسی شما نیومده باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 20 پست

عروسی نگرفتیم 

پسر عموهامم هنوز در مرحله کودکی‌ان‌

با فامیل هم قطع رابطه کردم بعد ازدواج و کلا از شهرم اومدم بیرون شهر همسرمم 

هرچی هم بشه تو اون شهر کسی من رو دعوت نمیکنه چون شوهرم غریبه است و ارتباطی هم باهاشون ندارم

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به هر دلیلی نیومدن شاید اصلا جشن رفتن و دوست نداشته باشند ، چرا باید تلافی کنم روحیه آدما متفاوته

خب یه عذرخواهی کنن 

اگه جشن دوست ندارن جشنم نمی گیرن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
2805
خب یه عذرخواهی کنن اگه جشن دوست ندارن جشنم نمی گیرن

من کلا کینه ای نیستم در قید رسم و رسومات هم نیستم ، خودم حالم دلم و روحم خوب باشه تمام مراسم که دعوت میشم و حتما شرکت میکنم ، خوب نباشم هم شرکت نمیکنم اصلا بی احترامی هم نمیدونم 

من کلا کینه ای نیستم در قید رسم و رسومات هم نیستم ، خودم حالم دلم و روحم خوب باشه تمام مراسم که دعوت ...

ربطی به کینه نداره باید بفهمیم یکی می خواد با ما رابطه داشته باشه یا نه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا