2777
2789
وام به بانکیها خوب میدن نه نظامیها اقوام خودم تو بانک هستن جز اینکه بهشون وام های درصد پایین میدن اگ ...

بانکی ها ک تو زمینه ی وام حسابشون جداس اصلا 

با هیچ قشر دیگه ای مقایسه نمیشن

ما خودمونم بانکی داریم

نه منظورم امتیازات خود سپاه بودوام خوبامکانات تفریحی خوب و ...

وام اگه میخوای برو بانکیا را ببین. برادرم تو بانک کارمنده. تو دوسال گذشته ۲ ۳ میلیارد وام گرفته با بازپرداخت ۲۰ ساله😐

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید یه سوال ازتون داشتم در مورد سربازیمیگم غذا خوب بهتون می دادن؟ و کلا چجوری بود ؟

اره بابا 

الان سربازا ناز نازی شدن 

من خودم آرزومه دوباره برگردم اینجور غذاها بهم بدن

مرد 

2805
مطمئن باش اگ بد بود میومدن بیرون

نمی تونن. استعفا نداره این شغل. من از نزدیکانم هم سپ اهی هستن هم نیروانتظامی. با این همه خطر ماهی ۱۵ ۱۶ میگیرن. درجه‌شونم بالاس تقریبا.

دوستت قمپز در کرده برات

وام اگه میخوای برو بانکیا را ببین. برادرم تو بانک کارمنده. تو دوسال گذشته ۲ ۳ میلیارد وام گرفته با ب ...

بانکی ها رو همه میدونن چقدر وام و اینا براشون بهشت و گلستانه

ما خودمونم بانکی داریم در جریانم

تازه سمتش هم معمولیه دیگ خدا به داد سمت های بالاشون برسه

بانکی ها ک تو زمینه ی وام حسابشون جداس اصلا با هیچ قشر دیگه ای مقایسه نمیشنما خودمونم بانکی داریم

اره من چون خودم دور و برم بانکی دارم به خصوص بانکی های قدیم اونا که دیگه اورت براشون خرج میکردن بچه هاش برد بانک چن تا تیکه زمین برای بچه هاش خرید خودش دو تا خونه بزرگ در کنارش خورد و خوراک و پوشاک و سفر عالی برای پسرهاش خونه ماشین همه چی خرید اونم نه شهرستان؛ تهران

نمی تونن. استعفا نداره این شغل. من از نزدیکانم هم سپ اهی هستن هم نیروانتظامی. با این همه خطر ماهی ۱۵ ...

نه اصلا اهل قمپز نبود

اتفاقا دقیقا حرفا شخص شما رو میزد

بعد یهو تو تعریفاش خودش رو لو میداد و از اون امتیازات پرده بر میداشت

استعفا داره جریمش یکم سنگینه

اره من چون خودم دور و برم بانکی دارم به خصوص بانکی های قدیم اونا که دیگه اورت براشون خرج میکردن بچه ...

اره دقیقاا

ما هم یه دوست خانوادگی داریم سپاهی همه کس و کارش رو برده تو سپاه

میگ سپاه خیلی نسبت به ارتش بهتره

نه اصلا اهل قمپز نبوداتفاقا دقیقا حرفا شخص شما رو میزدبعد یهو تو تعریفاش خودش رو لو میداد و از اون ا ...

من که شما را نمیشناسم که بخوام دروغ بگم. ولی شاید اون میخواسته کم نیاره اینجوری گفته. باور کن اینطوری نیست

اره دقیقااما هم یه دوست خانوادگی داریم سپاهی همه کس و کارش رو برده تو سپاهمیگ سپاه خیلی نسبت به ارتش ...

ما یکی از همسایه هامون سپاهی بود وضعشون معمولی بود ارتشی هم یکی میشناختم با اینکه درجش بالا بود ولی اوصاع مالیش معمولی بود نظامی های ما خیلی حقوق های بالا نمیگیرن زمان پهلوی نظامی جزو مشاغل لاکچری محسوب میشدن 

من که شما را نمیشناسم که بخوام دروغ بگم. ولی شاید اون میخواسته کم نیاره اینجوری گفته. باور کن اینطور ...

منم شما رو نمیشناسم 

اصلا هم نگفتم دروغ میگی

شخص دیگه ای رو گفتم

ما حتی دوست خانوادگی خودمونم هر چی فامیل پسر داشت رو به سپاه هدایت کرد

جلو خودمون داشت تعریف میکرد بالایه ۲۰ سال بود ک تو سپاه بود

شبتون خوش

اره ارتش رو میدونمولی سپاه بازم اوضاعش بهتره نسبت ب ارتش

همشون یکی هستن سپاه ارتش نیرو انتطامی بعصیا اگه وصعشون خوب میشه بخاطر مشاغل دوم مثلا یکی میشناختم نیرو انتطامی بازنشست شد خیلی هوش اقتصادی داشت شغل ازاد داشت و بعد هم زد تو کار ساخت و ساز وضعش خیلی خوب شد

همشون یکی هستن سپاه ارتش نیرو انتطامی بعصیا اگه وصعشون خوب میشه بخاطر مشاغل دوم مثلا یکی میشناختم نی ...

دور و بر ما یه ارتشی هست ک اونم یه شغل داره

خود ارتش بهش خونه داده

خودشم با وام و اینا برا خودش خونه خریده و داده اجاره

بله درسته بعضیا هوش اقتصادی خوبی دارن

این مسئله رو کاملا قبول دارم

2810