2777
2789
عنوان

بچها میخوام باردار بشم بیاید کمک

166 بازدید | 26 پست

بچها من کیت تخمک گذاری گرفتم امروز ساعت ۲ ظهر گذاشتم دو تا خط پررنگ شد البته تقریبا یکیش یکم کمرنگ بود همین الان دوباره گذاشتم یه خط تیره و یه خط خیلی خیلی روشن و بی رنگ اومد الان تکلیف چیه من باید امشب اقدام کنم یا دیگه تخمکم تموم شده راستش میخوام جنسیت بچه اگر خدا بخواد اول از هما سالم باشه و بعدم پسر بشه الان باید اقدام کنم یا نه‌؟

باید با ادرار اول صبح نباشه

برعکس بی بی چک

بعد از ادرار اول صب،،نیم ساعت ی ساعت بعد دوباره برو و کیت بذار

نباید اب بخوری تا ادرارت غلیظ باشه

احتمالا کیت الانت بخاطر رقیق بودن ادرارته

تاپیک اخرمو  بخون کمکت میکنه

ببین سیکل قاعدگیت چن روزه س؟؟

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

عکسشو بده

این مال مته امروز زدم

نمیدونم موعدم نرسیده

یا گذشته

سیکل هات چند روزه؟؟

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید با ادرار اول صبح نباشهبرعکس بی بی چکبعد از ادرار اول صب،،نیم ساعت ی ساعت بعد دوباره برو و کیت ب ...

اگر سر درمیارید

مال منم ی نگاهی بنداز

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
2805

سلام منم این اشتباه رو کردم تو یه روز دوبار کیت زدم 

کیت صبح پررنگ کیت شب کمرنگ ک فکر کردم دیگه گذشته 

فرداش دوباره زدم پررنگ شد 

نباید شب بزنی چون ادرار رقیق شده و درست در نمیاد 

روزی یبار با دومین ادرار صبحت تست کن

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
سلام منم این اشتباه رو کردم تو یه روز دوبار کیت زدم کیت صبح پررنگ کیت شب کمرنگ ک فکر کردم دیگه گذشته ...

چه جالب من ادرارم ظهر غلیط بود راستش شب قبلش تا ۵ بیدار بودم و خوابیدم و با اولین ادرارم ساعت ۲ ظهر کیت زدم

اگر سر درمیاریدمال منم ی نگاهی بنداز

سیکل قاعدگیتون چند روزه‌س وکیت رو چ ساعتی از روز انجام دادین ؟ ادرار اولتون بود؟ اگه نبوده قبلش مایعات خوردین؟

چه جالب من ادرارم ظهر غلیط بود راستش شب قبلش تا ۵ بیدار بودم و خوابیدم و با اولین ادرارم ساعت ۲ ظهر ...

مهم اینه ۳،۴ ساعت قبل کیت زدن خیلی مایعات مصرف نکرده باشی و دستشویی نری تا ادرارت غلظت پیدا کنه 

مثلا روز ساعت ۱۰ اولین بار میری wc بار دوم ک میخوای کیت بزنی ساعت حدودای ۲ بزن 

و هر روز هم طبق همون ساعت بزن 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
سیکل قاعدگیتون چند روزه‌س وکیت رو چ ساعتی از روز انجام دادین ؟ ادرار اولتون بود؟ اگه نبوده قبلش مایع ...

سیکل منظمی ندارم

مرداد ک پریود شدم

دفعه بعد آبان بود و کلی دارو خوردم تا شد

این ماه کلی دارو خوردم 

ن ادرار اول صبح نبود

ولی قبلشم مایعات نخورده بودم

مهم اینه ۳،۴ ساعت قبل کیت زدن خیلی مایعات مصرف نکرده باشی و دستشویی نری تا ادرارت غلظت پیدا کنه مثلا ...

ببخشید موقعی که پر رنگ میشه یعنی تخمک ازاد شده یا تازه فرداش ازاد میشه؟ من موقع ازاد شدن باید اقدام کنم تا جنین پسر بشه برا همین میپرسم

با ادرار اول نباشه قبلشم مایعات نخوریدتشنه شدید در حد خیس کردن زبون همین

الان زیر دلم سمت راست درد میکنه ترشح لزج ام ظهر داشتم همون موقع که دو خط شد الان یعنی تخمک ازاد شده ظهر یا تازه فردا شب ازاد مبشه چون تو برگه نوشته دو خط قرمز یعنی تازه چند ساعت دیگه ازاد میشه

سیکل منظمی ندارممرداد ک پریود شدمدفعه بعد آبان بود و کلی دارو خوردم تا شداین ماه کلی دارو خوردم ن اد ...

برای شما کیت زدن سخته

چون قیمتش گرونه و هر بسته ۵ تا بیشتر توش نیست

نمیتونی ۳ ماه هر روز بزنی

گاهی پزشک امپول رهاسازی تخمک میزنه یا دارو میده ک تو همون موقع انجام بدین اگه دو خط پر رنگ افتاد یعنی ۱۲ تا ۳۶ ساعت بعد تخمک گذاری دارید پس از همون روز شروع ب اقدام کنید تا ۳،۴ روز بعد

یا با سونو تو همون تایم تخمک گذاریتونو مشخص کنید

اگه نه هم ک ی شب درمیون رابطه تنها راهشه

ولی تاپیک اخرمو بخونید کمکتون میکنه برای اقدام ی چیزایی باید رعایت کنید تا زودتر بگیره 

ببخشید موقعی که پر رنگ میشه یعنی تخمک ازاد شده یا تازه فرداش ازاد میشه؟ من موقع ازاد شدن باید اقدام ...

موقعی که هر دوخط به پررنگ ترین حالت ممکن هستن یعنی تخمک طی ۱۲ تا ۳۶ ساعت بعد ازاد میشه 

در کل واسه پسرزایی خیلی مهمه ک اسپرم همسرتون هم سرعت و حرکت بالایی داشته باشه چون اسپرم y حرکت سریع داره با عمر کم و اسپرم x حرکت کندتر با عمر بیشتر ! 

ولی توکل کن ب خدا بگو هرچی به صلاحمونه بشه !! 

خدا بهتر میدونه مصلحت بنده هاشو 

چند وقته اقدامی ؟؟ چند سالتونه ؟ اگ دوست داشتی بگو 

2810