2777
2789
ماشاء الله قدت بلنده. ولی وزنت باید بیشتر باشه. دکتر تغذیه رفتی؟ خیلی موثر هستا

شما شیراز هستید؟ دکتر تغذیه خوب اونجا سراغ ندارید 

برای وزن گیری خواستم برم 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم همه چی ب مرد بستگی داره مرد اگه از همه جای آدم تعریف کنه حتی اگه خوبن نباشه زن خودشو زیبا میبی ...

شوهر من همینجوریشم هی دورمه واقا تعریف نباشه خوشگلم من و هیکلمم پره تقریبا پاهام و سینم گندمیه روشنه فقط بازوهام تیره شده

لیزر رفتی بدنت لک نزد؟؟من هشت جلسه رفتم اوایل خوب بود بعد دماشو برد بالا الان لک مونده سر ساق پام

نه عزیزم برای من چون پرمو بودم و دفعه اول خیلی دما رو بالا برد کلا پاهام سوخته بود دیگه پیش اون نرفتم .ولی خداروشکر لک نمونده

من وقتی خونهٔ خودمون بودم، هیچ وقت فکر نمیکردم خوشگلم. وقتی پسرا بهم ابراز علاقه میکردن، میگفتم چرا اینا دنبال قشنگی نیستن؟ 😅 از بس خواهرام خوشگل بودن، فامیلامون خوشگل بودن. یکی از یکی خوشگل‌تر.

وقتی رفتم دانشگاه و بعد وقتی ازدواج کردم، تازه فهمیدم خیلی هم خوشگلم. به خدا اینو نمیدونستم.

اسی شما هم فکر میکنم خودت فقط اون ایراد پوستت برات مهمه. چه اهمیتی داره واقعا یه لک روی بدن؟ به خدا قسم کسیو میشناسم ... نگم خدا قهرش می‌گیره، ولی دائم داره پیش بقیه از زیبایی خودش حرف میزنه. همه پشت‌سر میخندن بهش، ولی همسرش باورش شده شکر خدا و فکر میکنه چقدر خانمش خوشگله 🥰

اعتمادبه‌نفس داشته باش عزیزم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
هیکلمشکم اوییییزون و گندم که تا رو ببخشیدا بیکینیم میادپهلوهامپشتم چربی ها لایه لایه امجوش ها و دمل ...

در مقابل

شوهرم قدش خوبه قد بلند

هیکل فیت

چهارشونه 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
خب عب نداره بعد ده سال عادیه من هنو سه ساله

من دقیقا سه چهار ساله به این حال در اومدم 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
راهی نداره پام کوچیک شه کفش های قشنگ مونده رو دلم😐😭

پا رو نمیدونم اما دوستم دستش بزرگ بود رفت عمل کرد 

کاش پشت این باغ تبر خورده درختی باشد کاش در این خانه سرما زده رختی باشد 
2810