2777
2789

شکر خدا ایرادی ندارم

یه چیزایی هست عادیه ولی از بس رسانه ها تبلیغ کردن ایراد حسابش میکنید

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیکلم

شکم اوییییزون و گندم که تا رو ببخشیدا بیکینیم میاد

پهلوهام

پشتم چربی ها لایه لایه ام

جوش ها و دمل های رو سینه ام که همه جاشون مونده 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
شما سختت نیست؟ من خجالت میکشم نه فقط پیش اون. پیش بقیه خانمها هم سختم هست. کفش‌هایی ک ظاهرش جمع و جو ...

جاری من سایز پاش ۴۲ هست، میگفت خیلی خوشحالم. پای کوچیک خیلی بده. گفتم چطور؟ گفت کمردرد نمیگیریم ما.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بچه ها؟من مجردم ولی بخاطر ترک پوستیم و تیرگی نقاط بدنم خجالت میکشم 

احساس میکنم شوهرم در آینده میخوره تو ذوقش به روم میاره 

برای تیرگی راهکاری دارین؟

ترک بخاطر کاهش وزن افتاده 

می آید هر آنچه باید 🌱
والا تازه دوبار خوشحال شد یه بار موقع ازدواج یه بارم بعد لیزر انگار تولد دوباره بود😂

لیزر رفتی بدنت لک نزد؟؟من هشت جلسه رفتم اوایل خوب بود بعد دماشو برد بالا الان لک مونده سر ساق پام

حتما ایرادی نداری

ترک پوستی دارم جوش داره صورتم . 

اما اون اگر دنبال آدم بی عیب و نقصی بود خب با یه بی عیب و نقصی ازدواج میکرد از اول منو دید که چه طوریم و همینطوری که هستم عاشقم شده پس دلیلی برای خجالت و اعتماد به نفس نداشتن نیست 

در ضمن اول هم شما باید خودت رو بپذیرید و دوست داشته باشی تا ارزشمند بشی از سوی دیگران

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

اگه یکم چاق تر بشم بنظر خودم بهتر میشم ولی میترسم چاق بشم فرم بدنم بریزه بهم فعلا که یه روز تصمیم میگیرم چاق بشم دو روز بعد میگم همینجوری خوبم

کاش پشت این باغ تبر خورده درختی باشد کاش در این خانه سرما زده رختی باشد 
2810