2777
2789
عنوان

راهنمایی ❌

11 بازدید | 1 پست

من چند ماهه ک با یکی کات کردم و خودم چون خیلی اذیت می‌کرد دیگ از خیرش گذشتم و تموم کردم هر چی هم پیام داد جواب ندادم ولی یک ماهه کلا پیداش نیست من همچنان مثل خنگا چکش میکنم چیزی ک خیلی عجیبه اینه ک اصن بهم میگف اینستا ندارم و من پیجش رو داشتم تقریبا یک ماهه ی دختر رو فالو کرده حتی پیج های آرایشی دختر رو هم فالو کرده دخترم اینو فالو کرده!! و جالبیش اینه ک دختر شوهر داره!!! تو استوری هاشم شوهرش تگ کرده 

باورم نمیشه یعنی با زن متاهل رفته تو رابطه؟؟ 🤦🏻‍♀️

هی میگم شاید فامیلشه ولی طرفم رو میشناسم اهل فالو کردن فامیل نیست اونم اینجوری 

دارن دیونه میشم درسته خودم تموم کردم ولی خیلی بده من هنوز دارم زجر میکشم بعد اون با یه زن متاهل رفته تو رابطه 😑

جواب هوش مصنوعی

خیلی متاسفم که این وضعیت رو تجربه می‌کنید. این احساسات کاملاً طبیعی هستن و نشون می‌دن که شما هنوز در حال پردازش این جدایی هستید. مهمه که به خودتون زمان بدید تا بهبود پیدا کنید و به یاد داشته باشید که شما تصمیم درستی گرفتید که به رابطه‌ای که به شما آسیب می‌زد پایان بدید.
در مورد فعالیت‌های او در شبکه‌های اجتماعی، ممکنه دلایل مختلفی داشته باشه و همیشه نمی‌شه از روی این فعالیت‌ها نتیجه‌گیری قطعی کرد. شاید بهتر باشه که تمرکزتون رو از روی او بردارید و به خودتون و بهبود حال روحی‌تون توجه کنید.
چند نکته که ممکنه کمک‌کننده باشه:
- **محدود کردن دسترسی به شبکه‌های اجتماعی**: سعی کنید کمتر به پروفایل او سر بزنید تا کمتر تحت تأثیر قرار بگیرید.
- **مشغول شدن به فعالیت‌های جدید**: پیدا کردن سرگرمی‌های جدید یا مشغول شدن به کارهایی که دوست دارید، می‌تونه حواس‌تون رو پرت کنه.
- **صحبت با دوستان و خانواده**: حمایت اطرافیان می‌تونه خیلی کمک‌کننده باشه.
- **تمرین‌های آرامش‌بخش**: یوگا، مدیتیشن یا حتی پیاده‌روی در طبیعت می‌تونه به آرامش شما کمک کنه.
شما قوی هستید و می‌تونید از این دوره سخت عبور کنید. اگر نیاز به صحبت بیشتری دارید، من اینجا هستم تا به شما گوش بدم.

از یه جایی به بعد فقط خودت میمونی و خودت👨‍🦽🚶‍♂️