2777
2789
عنوان

می‌خوام ناخن هامو ریموو کنم

105 بازدید | 23 پست

بنظرتون پشیمون نمیشم؟

خسته شدم از ناخن کاشت دلم برا ناخن خودم تنگ شده.

ولی جنس ناخن خودمم خوب نیست همش می‌شکنه

به سرم زده ریموو کنم کلا.

نظر شما چیه

من هروقت ریمو کردم سر ۲۰ روز دوباره رفتم کاشتم طاقتم نمیاد

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

به‌نظرم ناخن بی اهمیت ترین جای بدن هست که باید اینقدر بهش اهمیت داد

وقتی که تو سالن ها میگذرونید برای ترمیم و کاشت ناخن صرف یه کار بهتر برای یه عضو مهم تر بدن بکنید

همین که بهداشت ناخن رو رعایت کنید و مرتب باشه کافیه 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

[QUOTE=361415342]بخاطر اینکه تقویت نمیکنی ناخنتو و همش کاشت می‌کنی ضعیف شده کاشت به مرور ناخنو ضعیف میکنه[/QUOTE

ن عزیزم ربطی نداره کاشت روی قسمت بیرونی ناخن قرار میگیره بعد یکماه ک بلند شد باقیچی زدی اونم بخاطر سوهان نازکتر شده بعد ۳۰ روز ناخن طبیعی ک میاد بیرون دیگ فرقی نداره همون ناخن خود ادم هستش بعضی ها ژنی ناخناش ضعیفه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
حس میکنم کاشت داره خز میشه فوقش ژلیش میکنن

از اول هم کلا کار جالبی نبود😁

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
به‌نظرم ناخن بی اهمیت ترین جای بدن هست که باید اینقدر بهش اهمیت دادوقتی که تو سالن ها میگذرونید برای ...

اتفاقا برا خانوما خیلیم با اهمیته تمیزیو زیبایی ناخن  باعث میشه خانوما کلی اعتماد بنفس بگیرن

دلیل کاشت مکرر ناخن هم همین ضعیف بودن و شکنندگی ناخنه که به سمت کاشت میریم

به‌نظرم ناخن بی اهمیت ترین جای بدن هست که باید اینقدر بهش اهمیت دادوقتی که تو سالن ها میگذرونید برای ...

کی گفته بی اهمیته 

همش جولوی چشم خودت و دیگرانه باهاش کلی کار انجام میدی همیشه مرتبی جایی بخلی بری کوتاه بلند نیست ناخنات یا لاک رنگ پریده 

مخصوصا اگ کارت حسابدار صندوقدار منشی یا هرچیز دیگ باشه خیلی توچشمه برای زیبایی یک خانم 

والا یجور میگید انگار همه تو دقیقه های زندگیشون اورانیوم غنی میکنن هر ۲۷ روز یک ساعت زمان خیلیع برای زیبایی دستها؟؟؟ جالبه منظور من فقط کاشت نیست همینو بخای تو خونه مانیکور کنی روغن بزنی دورگیری کنی سوهان بزنی بازم تایم داره 

مگ اینکه کسی مثل شما براش اهمیت نداشته باشه زیبایی ناخن ها

2810