2777
2789
عنوان

بگید چیزی بگم یا نه

76 بازدید | 19 پست

یکی از اقوام خیلی نزدیک بخاطر یه موضوعی قربونی کشتن 

توی این داستانی ک براشون پیش اومد خودم خیلی کمکشون کردم ، خانوادم پیگیر بودن 

بعد بهم گوشت قربونی داده ک بدم ب خانوادم منم هی گفتم نمیخواد فلان ازین حرفا اومدم خونه نگاه کردم دیدم همش استخونه و چربی که یذره گوشت چسبیده ب چربیش 

خیلی بهم بر خورد واقعیت 

اگه نمیدادن اصلا مشکلی نبود ولی این چه قربونی دادنیه 

برداشتم از مال خودم چند تیکه گوشت اضافه کردم که بدم ب خانوادم ( قربونی خودمم تعریفی نداشت همش چربی و استخون ولی باز یکم بهتر بود )

اما میخوام یجوری بهشون بفهمونم این موضوعو 

ک فکر نکنن اشغال گوشت دادن و ما حالیمون نیست ...

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

اما نمیدونم با چه عنوانی بگم ک هم حرفمو زده باشم هم بی ادبی نباشه

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پست اخرم و گزارش بزنید عکس پاک نمیشههههه

من راجب چیز دیگه ای سوال کردم عزیزم 

تاپیک بزن برات گزارش بزنن

2805

بیخیال بابا

ارزش ادم خیلی بیشتر از این که بخواد بخاطر نهایت نیم کیلو گوشت حرفی بزنه

اونا بیشعوری خودشونو ثابت کردن

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
چه دغدغه هایی دارن ملت

واسه خوشمزه بازی و متلک تاپیک نزدم اگه میتونی بهم فکری بدی ممنونت میشم اگه نظری نداری مسخره نکن 

فقط شما با دغدغه نیستی 

اما نمیدونم با چه عنوانی بگم ک هم حرفمو زده باشم هم بی ادبی نباشه

حق با شماست. ولی خوب هر چی بگی بی ادبیه...

میتونی بگی دادمش مامانم گوشت گذاشت روش و ابگوشتش کرد..

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
بیخیال باباارزش ادم خیلی بیشتر از این که بخواد بخاطر نهایت نیم کیلو گوشت حرفی بزنهاونا بیشعوری خودشو ...

حرف شما درسته ولی اینا اینجورین ک یه کارو با کیفیت پایین انجام بدن که فقط بگن انجام دادیم !! یجورایی بی احترامی در غالب احترام گذاشتن !! 

اولین بارشون نیست

حق با شماست. ولی خوب هر چی بگی بی ادبیه...میتونی بگی دادمش مامانم گوشت گذاشت روش و ابگوشتش کرد..

میخواستم سری بعد که دیدمشون بگم قبول باشه قربونی رو دادم به مامانم اینا یکمم از قربونی خودم اضافه کردم شما خسته بودین همش چربی و استخون بود هواستون نبود دیگه خودم اضافه کردم🫤

حرف شما درسته ولی اینا اینجورین ک یه کارو با کیفیت پایین انجام بدن که فقط بگن انجام دادیم !! یجورایی ...

اینجور ادما زیادن

اینا که ادب نمیشن ما چرا خودمونو کوچیک کنیم؟؟😉

دیگه ازشون هیچی قبول نکنید

راهکار راحت اینکه در خونه رو باز نکن وقتی نذری میارن😂

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
بیخیال باباارزش ادم خیلی بیشتر از این که بخواد بخاطر نهایت نیم کیلو گوشت حرفی بزنهاونا بیشعوری خودشو ...

بعد اخه موقع خورد کردن همسرمم اونجا بود کمک کرد 

یه عالمه گوشت بود داخل ظرف جلو چشمم بعد گشتن هرچی چربی و استخون بود جدا کردن !!! دقت کن حتی دنبه هم نه 

اون چربی ک چسبده ب گوشت ، یعنی اندازه ۲ تا کف دست چربی اندازه یه انگشت روش گوشت خدا شاهده

2810