2777
2789
عنوان

چرا هی دخترم خلط میگیره

85 بازدید | 16 پست

دقیقا ماه پیش همین مدلی مریض شد

که یه عالمه خلط داشت انقد زیاد بود خلط و سرفه خلطی بعد چهارپنج روز سرفه بشدت به استفراغ افتاد جندروز هیچی نمیخورد آبم میخورد بالا میاورد

تازه سه هفته بود خوب شده بود که باز دوباره یهو خلط وسرفه خلطی سریع بردمش دکتر آموکسی کلاو داد با پودر مونته لوکاست

ولی خیلی نکرانم نمیتونه بخوابه

همش سرفه میکنه وخلط بالا میاره

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰

من خودم اینجوریم لوزه دارم

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
داروهارو‌بده به امید خدا رود خوب میشی خیلی مراقبت کنید که مریض نشه

مهد میره

احتمالا از اونجا میگیره

ولی موندم چطوری بازم دقیقا بیماری سه هفته پیششو گرفته

احتمالا آلرژی دارهاصلا نباید انتی بیوتیک بخورهببرش پیش متخصص ریه اطفال

سری قبلی عزیزم بهش آنتی بیوتیک ندادم و بعد چهار پنج روز سرفه افتاد به استفراغ خیلی شدید

سرفه خلط دار فقط با آنتی بیوتیک خوب میشه

آره دکترشم میگه آلرژی داره که مریضیاش با خلط همراهه

سری قبلی عزیزم بهش آنتی بیوتیک ندادم و بعد چهار پنج روز سرفه افتاد به استفراغ خیلی شدیدسرفه خلط دار ...

انتی بیوتیک یه مسکن موقته و بیماریش برگشت داره و فقط بدنشو ضعیف میکنه

باید با اسپری یا داروی ضد حساسیت درمان بشه

بخاطر بیماری پسرم همه اینارو تجربه کردم🥴

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
انتی بیوتیک یه مسکن موقته و بیماریش برگشت داره و فقط بدنشو ضعیف میکنهباید با اسپری یا داروی ضد حساسی ...

یبارم دکتر ریه میبرم

ولی میگم تجربه منم تو بیماری ماه پیشش اینو میگه سرفه خلط دار حتما آنتی بیوتیک میخواد مگرنه یا باعث عفونت ریه میشیا خلط باعث اسهال و استفراغ میشه

انتی بیوتیک یه مسکن موقته و بیماریش برگشت داره و فقط بدنشو ضعیف میکنهباید با اسپری یا داروی ضد حساسی ...

منم فکر میکنم همون بیماری قبلیشه برگشت داشته چون عین همون بیماریه اصلا فکرنکنم ویروس جدید گرفته باشه از مهد چون دقیقا همون بیماری ماه پیشه

استارتر تب هم میکنه؟

نه تب نمیکنه فقط خلط خیلی خیلی زیاد جوری که خواب شبو مختل میکنه و فقط خلط بالا میاره

2810