2777
2789
عنوان

موهام سفید شده و مجردم هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 47 پست
کراتین که مو داغون میکنهاگه تار موهات نازکه رنگ فاقد سولفات بخرپوشانندگی خوبی ام دارهولی به شخصه عاش ...

موهام وز شده پس چیکارکنم 

میگن احیا میشه مو پروتئین تراپی میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موهام وز شده پس چیکارکنم میگن احیا میشه مو پروتئین تراپی میشه

همش دروغه. فقط بخاطر پول. خانم برادر من کارش همینه و همیشه میگه بزرگترین اشتباه  کراتین و پروتئین درمانی و بوتاکس و ... مو هست که ملت کلی بخاطرش هزینه میکنن . خدا نکنه چیزی مد بشه و برا یه سری پولساز باشه

روغن تراپی انجام بده. روغن نارگیل و بادوم شیرین و ...

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

عزیزم هممون همینیم،چه پسر چه دختر ،سنامون رفته بالا

اونایی که ازدواج کردن نصف بیشترشون طلاق گرفتن

برو سایت مرکز پژوهشای قوه قضاییه،آمار سه ماه سه ماهه

طلاق و ازدواجو میزاره،میبینی چه قدر درصد طلاق بالاس

پس فکر نکن مجردی ،چیز خیلی خاصیو ازدست دادی 

از یه چیزه پر ریسک و خطر و داستان فعلا دوری

تا انشالله خدا قسمتت کنه و یه ادم خوب بزاره سر راه زندگیت وگرنه بخوای با اصرار و عجله و تحت شرایط و جو خونه و حرف در وهمسایه و فک و فامیل بایه ادم اشتباه و بد ازدواج کنی که تهشم بعد یه مدت جداشی،همون بهتر که مجرد بمونی

واسه موهاتم رنگ طبیعی بزار ،

حنا از عطاری بخر ،اگه میخوای بور بشه توش زرده تخم مرغ بزن ،اگه میخوای تیره بشه توش قهوه بزن،هرچی زرده بیشتر بزنی طلایی طوری میشه،هرچی قهوه بیشتر بزنی ،تیره تر میشه،خوش رنگ میشه،بسته به پوست صورتت و بلندی موهات و سلیقه خودت ،یه رنگ روشن یا تیره کن 

امتحان کن ،طبیعیه و اینکه اگه میخوای موهات جون بگیره و پرپشت بشه، توی حموم موی سرتو فقط با صابون استخونیای عطاری که شیمیایی نیستو اسیدی نیس بشور ،بعد یه مدت خودت تغییرشو حس میکنی

واسه درمان ریزشتم حتما یه چک آپه کم خونی بده 

اگه کم خونی داشته باشی ،واست دکتر مکمل تجویز میکنه،موهاتم خوب میشه ،

واینکه تا میتونی دایورت کن یه یه ورت ،استرس و فکر و خیال همه سیستم بدنو به هم میریزه 

اگه خودت تنهایی نمیتونی دایورت کنی و خیلی استرس داری ،حالا درمورد هرچی،ازدواج،کار،اینده،زندگی 

حتماااا پیش روانشناس برو واسه مشاوره ،خیلی کمکت میکنه

عزیزم هممون همینیم،چه پسر چه دختر ،سنامون رفته بالااونایی که ازدواج کردن نصف بیشترشون طلاق گرفتنبرو ...

ممنون دوستم 

من میتونم یکم حنا و قهوه رو بذارم  سک تیکه ته ساقه موهام امتحانی ببینم چطور میشه

ممنون دوستم من میتونم یکم حنا و قهوه رو بذارم سک تیکه ته ساقه موهام امتحانی ببینم چطور میشه

فقط باید حنارو چندرووووز بزاری خوب خیس بخوره

بعد یه کم ازش برداری،اروم اروم بهش قهوه اضافه کنی و هم بزنی،قهوه روهم ازاین سوپرمارکتیا نگیر،برو جایی که قهوه باز دارن بگیر،قهوه تلخ و دارک،کافئین بالا،نگو واسه رنگ مو میخوام،هزارتا تز میده ،اخرش یه چی میکنه تو پاچت،بگو قهوه کافیین بالا میخوام،معمولا چندمدل اسیاب نشده دارن،هرچه قدر از هرکدوم بخوای،همونجا واست آسیاب میکنه ،قهوه رو یه کم اضافه کن به حنات،بزار،بعد اون تایمی که میخوای ،بشور ببین چه رنگی شده،هرچی بیشتر بزاری بمونه بیشتر رنگ میگیره،اگه خواسی قهوه ایی تر بشه،قهوه شو زیاد تر کن 

فقط باید حنارو چندرووووز بزاری خوب خیس بخورهبعد یه کم ازش برداری،اروم اروم بهش قهوه اضافه کنی و هم ب ...

ممنون 

دوستم واسه موهای رنگ شده چی جواب میده واسه مامانم میگم 

فقط باید حنارو چندرووووز بزاری خوب خیس بخورهبعد یه کم ازش برداری،اروم اروم بهش قهوه اضافه کنی و هم ب ...

عزیزم یه سوال 

من شنیدم اونایی که حنا میذارن، آینده بخوان رنگ کنن موهاشون رنگ نمیگیره درست، اینطور نیست؟ 

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 

یاسمین جان درمورد ریزش حتما آزمایش بده کم خون نباشی 

منم ریزش مو داشتم الان خیلی بهتر شده با قرص 

من خودمم ارث موی سفید دارم اما اگه ارثی نیست سعی کن طبع بدنتو گرم کنی سیاهدانه با عسل بخوری هرروز، صبحانه غذاهای گرم بخوری مثل ارده شیره وکلا روش هایی که عطاری ها میگن

قبل حمام روغن نارگیل بزن به ساقه موهات چند ساعت روش بمونه بعد حمام هم روغن ارگان بزن

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 
2810